Potpuno si me pogresno skapirao.Ja sam ovo za Nuberta cisto onako pomenuo u prici sa Milanom.Znaci,niti sam ja to preporucio decku da radi,niti propagiram takav nacin treninga..Ali opet nijesi u pravu ovo za veci volumen.Ne znam kako da je jak covjek,nije poenta u samom volumenu,naravno sto si jaci to se podrazumijeva.Poenta je u pauzi izmedju serija i ukupnim volumenom ostvarenim na taj nacin,sa odmorom od 30-40 sekumdi.Vidio sam da si nenormalno jak na bencu,guras,150,160.Pa uzmi cisto da probas 50 kila,pa probaj da uradis 20 serija sa 20 ponavljanja sa 30-40 sekundi pauze i to pravilnih,pa ces vidjeti da je to nemoguca misija.A konkretno ta nevedena kilaza je smijesna za tebe i u slucaju vecih pauza ti bi mogao da radis s njom koliko oces serija,a da ti pritom ne pane tesko...Decka je interesovalo primarno povecanje snage,tacno,ali sami izgled grudi i snaga su kao sto si naveo u tijesnoj korelaciji,a on grudi prakticno nema i poenta cijele moje price je bila da on prvo "poraste" kako bi stekao kakvu-takvu osnovu pa onda neka gura koliko oce.Jer maksimalni benc potisak od 92 kg govori sve.Dok je i on sam naveo da je dosad probao neke metode i treninge snage,koji mu nijesu dali nikakve rezultate.