To za dodavanje svog programa je u planu, tj bice uskoro, doduse to za back-off setove mi nije padalo na pamet
Naime, najveci mi je problem kako da generalizujem programe, ali ovako nesto sam skontao za to dodavanje.
Svaki program ima nedelje (mozes dodati koliko god hoces), svaka nedelja ima do 7 dana, svaki dan ima vezbe, a svaka vezba setove, i onda tako dodajes sta ti treba. Tako sam uradio i ove premade routine (u trenutnoj verziji je samo 531, al izaci ce update danas il sutra sa vise rutina, najpopularnijih).
Znaci ovako: Rutina za vezbanje >> Nedelja >> Dan >> Vezba >> Set >> Procenat od 1RM (koji se naravno izracuna i predstavi u kg/lbs/mrtvim macicima, sta god ; Ponavljanja ; dodatna kilaza(za 5x5 npr).
To za back-off mi zvuci zanimljivo, mada se ne razumem u powerlifting dovoljno za takve stvari, morao bih istraziti tu temu detaljnije.
A i ocekujem da najebem, posto jedino uz kritiku mozes napraviti nesto dobro, tako da navalite sa review-ovima, makar bili i negativni, na greskama se uci