zato sto na njegovu kilazu nema poentu vise,iz iskustva znam rekao sam unosio sam i 300 i 400 i vise i 200-250 sve to na duze vremenske periode i napredak je isti bez obzira na unos.
2-3 puta nista ne smeta pogotovo ne verujem da ce decko ici u neku masnu masu jer bi bilo greota ako je na 7% masti,razlika izmedju mase i definicije treba da bude samo nekoliko procenata masti tipa sa 8-10% na 6-4% da se skida u fazi definisanja,a ne sa 15% na 4%.
ne bi pisao nesto da nisam probao,predlozio bi svkaom da proba ovo za proteine ko god unosi 300-400 da proba sa 200-250 i da javi jel ima razlike
evo
ja se javljam
i ima razlike
a nece te ubiti Pedja zbog toga sto kazes ovo za proteine,vec je pedji zao sto tako razmisljas
ali dobro...nije to sada toliko ni bitno
ps
nadam se da mene ne smatras budalom
ne smatram te budalom i znam da ti jedes dosta proteina tako sam i ja 1.5belog do 2kg i 15ak belanaca sad sam na kilo i belancima i isto cak stavise bolje mi je,a ne razmisljam ja tako bez razloga jer sam godinama trosio pare imao sam recimo u periodu od godinu dana kreatin+no+bcaa+glut+iso100+vitamin+omega 3 i mogu iskreno da kazem da mi to nije pomoglo sve ni 1% tako da ovo nije razmisljanje nego experimentisanje na sebi,i sam sam dolazio do zakljucka sta i kako mi odgovara,sto je velika greska kod mnogih,savet ko procita ovo experimentisite probajte sa i bez sa vise sa manje i vidite sta vama najvise odgovara nemojte da vam pune glavu sta je najbolje i kako,i jos jednom da ponovim EKSPERIMENTISITE NA SEBI I STO SE TRENINGA TICE I ISHRANE I PREPARATA I HEMIJE,i sami donosite zakljucke kako vam je najbolje!govorim iz iskustva da se ne bi bacale pare u ovoj sirotinjskoj zemlji na bezpotrebne stvari koje nemaju efekta.
ovo je sada vec ono...da ne kazem sta
imao si ti KORISTI samo sto si ti ocekivao NEZNAM STA
ali da resimo ovaj problem veoma jednsotavno
moze neke slike da vidimo to sto si ti uradio i sa tim i sa ovim i da nas razoruzas
jer govoriti na ovaj nacin da nemoj da jedes,nemoj da kupujes suplemente bla bla bla,rokaj samo hemaru i nista ne brini su reci....adje,da ne lajem ovde jer nema smisla.ali to toliko glupo i bezbandezno i ocajnicki zvuci da je to strasno-ovo ti govorim iskreno.Jer to sto PRICAS -NIJE TACNO!
Jedino je tacno da treba ekeprimetnistati ali KADA?
sigurno ne u PRVOJ ILI DRUGOJ ili trecoj kuri niti sa HRANOM niti sa SUPLEMENERTIMA niti sa bilo cim,jer se pravila igre ZNAJU i odavno su POSTAVLJENA i treba ih postavati i rezulatati su sigurno odlicni!!
ALi kazem
okaci nam slike i razuveri nas i to je to