Pozdrav svima..Imam 20 godina i znam da cete sigurno reci mani se steroida mlad si ali dugo sam razmisljao i odlucio sam da probam steroide.Vrsljao sam po forumima i youtubu da se malo edukujem ali kao sto znate to nije nista jer svako ima svoje misljenje i vecina njih laze itd....Naime kad vec ocu da ih probam hteo bi da koristim pametno i sigurno.Dakle zeleo bi da nabacim nekoliko kila(oko 10) kvalitetne mase.Visok sam 1.75,a tezak 75.Imam sasvim solidnu ishranu i treniram 6 dana u nedelji intenzivno.Dobro aj da se vratim na temu.Mislim da bi po meni najbolja 1 kura bila 300mg i deka 300mg oko 5-6 nedelja.Sta mislite o toj kuri?E sad imam mali milion pitanja koja me kopkaju i bez njih ne bi uopste krecao sa steroidima.
1)gyno-ako mi se pojave nuspojave sta da radim,da li da prekinem kuru ili da uzmem nolvadex?
2)Kod ostalih nuspojava(opadanje kose,akne.....)ako se pojave sta da radim
3)Gde da ubrizgavam?Posto cu oba steroida uzeti na iglu zanima me da li oba u gluteus ili rame.Kontao sam da uzmem testesteron u rame a deku u gluteus.??
4)Ishrana.Znam da tokom kure treba da se poveca unos uh i proteina pa me samo zanima u kolikoj meri?
5)Igla.Zanima me velicina igle koju da koristim(za rame i gluteus)
6)Posle kure sta bi bilo najbolje da koristim da mi se proizvodnja testesterona vrati i koliko vremena.
7)Treninzi u toku kure treba da budu sto intenzivniji tj sto vise kila manje puta(oko 6)
?
To bi bilo to sto me zanima.Hvala vam unapred i radujem se daljoj suradnji
Hteo bi da mi pedja odgovori ako nije problem zato sto mislim da je on covek prosao sito i reseto(valjda) pa bi me zanimalo njegovo misljenje.