uh onda ide jedan malo duzi post,nadam se da necu smoriti...ishrana jedem domacu hranu sa sela i tu mislim da sam u prednosti u odnosu na sportiste iz grada, npr.dorucak 3 jajeta i naseckam suvog mesa ,uzina neka vocka mada sad sam poceo to d aizbegavam jer ste na forumu napisali da fruktoza goji, rucak buranija i jedno 300g kuvane junetine, 2-3 sata kasnije odradim trening pa popijem 2 jajeta,casu cokoladnog mleka,sat vremena kasnije malo nekog mesa,pola litre mleka i 150g plazme,ali sad sam umesto 2 ziva jajeta ubacio 2 merice whey.... evo juce sam radio grudi i triceps,trening je izgledao ovako,malo vezbe oblikovanja ispucam seriju od 80 sklekova ,bendz 60kg ispucam nzm koliko jer mi je to lagano ali se zagrevam,skroz mala pauza 80kg 15 puta brzo,pauza 1 min pa 90kg 15 puta polako pauza 2 min 110 kg 7 puta polako,1 min pauza 110kg 5 puta polako,10 sekundi pauza 90kg 6 puta polako,80kg 5 puta polako.pauza 2 min pa propadanja,50 propadanja skroz se sustim da propadnem ,pauza 1-2 min pa u ranac 15kg,uradim 15 polako pa odmor 1 min 25kg u ranac 15 ponavljanja polako,40kg u ranac 10 ponavljanja polako, nema pauze 20kg opeterecenje 10 ponavljaja,bez opterecenja 20 ponavljanja,uskki bendz 40kg po 3 serije podhvat i nadhvat pauze po 1-2 min, ruke i grudi se vec bas zategli,propadanja i sklekovi naizmenicno nekoliko serija polako bez pauze da osetim kako kida i boli, 100 trbusnjaka, istezanje,trk da razmutim 2 merice whey ,tusiranje pa vecera
i trcanje ubacujem ako je lepo vreme...