Pedja, ja sam 5x5 radio i to prilicno uspesno na duzoj keto ishrani (ne dijeti, vec ishrani - prilicno sam puno jeo, ali bas keto stil). Napredovao sam preko 100kg za cucanj, mada bench nije bio ni upola uspesan
U sustini, nikada se bolje nisam osecao, nego te zime+proleca.
Kada sam probao isto uz ovas (imamo ga u Koreji u celom zrnu) ili pirinac, nije uspevalo (nisam radio dijetu opet, vec ishranu u kojoj ipak ima karbsa).
Ako pod "dijetom" smatramo manjak kalorija, a ne nacin ishrane samo, onda je druga prica
drugar
jedno je DOBRO se osecati a drugo postizati ZACRTANE ciljeve
koji je cilj?
biti snazan kao blek stena i ujedno definisan kao dave palumbo?
nece moci ove noci drugar,sa takvom vrstom treninga.
ja o tome govorim
ti ocigledno nisi bio u cal deficitu .,bez obzira sto si bio na "nekoj keto" dijeti,ali pretpostavljam da si unosio gomile masnoca,sto je verovatno i sprecilo neko ozbiljnije povredjivanje itd
kazem
ne bih dalje da sirim ovu pricu
po meni,nema smisla raditi nesto slicno
sok terpaija neka na pocetku neke dijete-da
ali provlaciti ovakav program kroz 8-10 ned hardocore dijete...prilcino hzaraderski-to mogu da poptisem
onda ostaje samo
ili se dijeta ne drzi kako treba ili se ne vezba kako treba
isto je bilo kao sa momkom koji nije mogao da izdrzi i pitao me sta ja to serem (bukvalno) da nije moguce odraditi dva misica na jednom treningu
onda sam mu lepo objasnio da jeste moguce itd itd itd,ali sam ujedno objasnio i elementarne stvari
medjutim,on je nastavljao u svom stilu sa prilcinom dozom bezobrazliokua i sl
onda sam mu ponudio da on dodje kod mene ili ja kod njega da odradi jedan trening samnom.
naravno,nije hteo da dodje,vec sam ja otisao do njega (on je to bio shvatio kao poziv sa neki street fight i slicno-decko je klasican -daj da ne lajem) jer me docekalo njih 5 na ulasku u tereatnu u njegovom gradu itd.
medjutim,veoma brzo su odustali od svoje namere
,te sam predlozio da ipak odradimo taj trening,jer nisam dosao da sa njim merim ko je veci debil vec da mu objasnim neke stvari-emprijom.
rekao sam da bira sta zeli da radi tj koju partiju i izabrao je naravno grudi
u trecem krugu je otisao da povraca,a na 30ak % do kraja treninga je odustao i rekao da nemoze vise jer nije mogao da rasiri ruke kako treba a ne da gurne bucico od 10 kg sa ravnog benhca
ja sam odradio svoj trening,poio svoje specije,plahnuo jajcov i otisao
kasnije mi je na FB pisao a se izivnjava i da nije verovao bla bla bla
ovo je po ptianju treninga koji enma veze sa ovim 5,x5 da ne pomisli neko da ja ovo pricam o tome