A sto se tice rasprave ne vredi trositi reci kada ne zeli da prihvati ono sto mu se prica. Nece savete o ishrani jer to nije vazno, ali je je zato l-carnitin mnogo bitan. Samom kupovinom ovog preparata si pokazao koliko znas, tj. ne znas, ali to i nije toliko bitno jer se niko nije rodio naucen i svi smo gresili u pocetku. Prihvati kritike koje dobijas jer su dobronamerne. Sledeci put se prvo raspitaj pre nego sto nesto kupis a ne ovako da bacis novac koji si mogao dosta pametnije da ulozis. Cak i da si uzeo mnogo bolji, jaci i skuplji preparat (sagorevac) opet bi to bile bacene pare ako ishrana nije dobra, jbg tako funkcionisu stvari
pozdrav
Stvar je u tome da se u ovoj temi javljaju svi,samo ne oni koji su ovo koristili.Sa savetima,kritikama,cak i vredjanja je bilo(vidim sad admin je obrisao).Ako sam pitao za utiske,nisam trazio savet.Nema potrebe da uopste komentarisete,ako vec niste koristili LCLT 1000 i zelite da podelite utisak.Pretpostavio sam da ce me sacekati ovakvi likovi,ali nisam verovao da je to bas ovako.
Ishrana i trening me ne zanimaju,ne zato sto smatram da cu sa LCLT da unistim sve efekte nezdrave hrane,vec mi prijatelj radi u teretani kao trener,i hoce da mi pomogne.Dakle strucnu ishranu imam,vezbe imam.Zanimaju me,opet cu ponoviti,utisci.I ako nemate nista pametno,a po postovima vidim da nemate,da mi kazete cenio bih jako kada se ne bi javljali u ovoj temi.
Hvala pozz.