Fudbal treniram, sto sam vise citoa vise sam se gubio a pogotovu sam se pogubio kad si ti pedja rekoa da nema svrhe kombinovati ova dva treninga.
pa tebi kao tebi,sigurno vertical bible NISTA ne znaci,i moze da ti donese negativne benefite
pogubio si se u citanju jer kao sto rece Pirat,citas po automatizmu i ne citas za razumevanjem jer ja NIGDE nissam rekao da NEMA svrhe raditi te dve vrste treninga ,ali a se ne ponavljam
a tebi kao fudbaleru,sigurno da treba da se napravi program kond prirprema,prilgadojen tebi,tvojim potrebema,takmicarskj sezoni,off sezoni,visini,tezini,godnima kao i nizu drugih parametera.
Ovo ovde napisano i sto sam preveo ja,kao i ovaj momak/covek su OSNOVNE i ELEMENTARNE smernice sto sigurno ne znaci da ih se svaki pojedinac drzi slepo,jer sigurno da sistem treninga plimeterije nije isti niti bi trebalo da bude kod fudbala,ksokarke,rukometa (mnogo elementa ima slicnih)
a ccucanj,nabacaj,trzaj,to su tehnike koje se koriste,ali ih 1 % ljudi znai pravilno PRIMENJIVATI (tehniku)
sada procitaj nekoliko puta ovo sto sam napisao,da ne ispadne opet nesto sasvi deseto