Imam jedno pitanje u vezi moje prve kure.Ne planiram je uskoro ali zelim da se dovoljno raspitam i da cujem vase misljenje.Bavim se bodibildingom ozbiljno oko pola godine,ali radim sa tegovima oko 2 godine,trenirao sam veslanje (skif),konkretno ono sto bih zeleo je izgled jednog estete (lazar anglelov npr).Iako on tvrdi da je natural to je smesno,ja samtram da bih u narednih nekoliko godina mogao sa pravilnom ishranom i suplementacijom da mu se priblizim i da sa propisnom kurom izgledan nalik njemu.Imam 16 godina,znam da vam je smesno sto uopste pitam o kuri ili necemu slicnom ali verujte da bukvalno sve znam o tome.Visok sam 180,75 tezina,bf oko 4-5%.Od suplemenata sam koristio whey,kreatin,no reaktore.Ne bih da se hvalim ali smatram da imam perfektnu genetiku,kome god da kazem koliko godina imam i koliko treniram i ljudi se uglavnom prekrste,a da ne spominjem kada me vide bez majice :-D
Ne planiram to da uradim pre 18,19 i znam konkretno npr dzef sid ima 18-19 i koristi aas.Ne bih zeleo da koristim nesto sto ce da mi navlaci vodu,dianabol,anadrol-ne.Moja zelja je cvrst izgled,cisti misici sa niskim bf.Znaci tren ace sa nekim propionatom.Zelim da nabacim jos desetak kilograma,tako da je ovo jos uvek samo plan.Znaci jos jedno 3 godine natural,da dostignem maksimum genetski.E sad,jedan jedini problem,zdravlje.Ne znam kako ce moje telo da reaguje u tako ranom dobu,da li ce doci do trajne atrofije testisa.Takodje nisam siguran da je tren najbolja opcija za prvi put.Hvala unapred