Treniram koliko mogu, najvise da bi se oslobodio stresa, ne mogu vise kao pre da vezbam jer ocigledno da mi fali masa
i snaga,vidite po tezini i visini, zato treniram svaki drugi dan po jednu grupu misica+deo koji zaostaje, nekad i svaki dan, najvise zavisi od raspolozenja.prepearati? samo whey ako na to mislis- sterodi nikad ,nikakve lekove ne uzimam.Ishrana-trudim se da jedem izbalansirano, apetit neki i nemam, jedem piletinu ,curetinu, ribu i jaja,pirinac, proso. heljdu, krompir, trudim se sto vise zelene salate, brokoloija, karfiola kelja, u opste sto vise presnog da jedem , ne pijem mleko, hleb ne jedem, skoro nista slatko ne jedem sem banane i ponekad i plazme,przeno jako retko, pijem sokove od pomorandze , limun ,grejp, to je to...uzimam vitamine c, b komlex, cink , magnezijum,riblje ulje i ovaj test booster koji je u sustini da ne kazem sta...Tiroidnu nisam proveravao,zato sam i pitao gde bi trebalo da odem i sta da proverim,posto nisam zdravstveno osiguran. Mnogo bi mi znacilo da mi kazete nesto o ovom mom rezultatu slobodnog testosterona jel' vam to u redu za moje godine?? Hvala vam puno na pomoci, puno mi znaci!!!!