Ma nemozes da pogresis sa 2merice nikako.
Neces rasti ispod 3g proteina po kg. To znas.
Napisao si da tek planiras suplementaciju, to znaci da u biti nisi koristio suplemente dosad? U biti sad ces odma sve u startu zbuckati zbrda s dola.
Ne zajebavam te, jel znas di ces ubosti? Pazi kad bodes, povuci gan da vidis da ne ide krv u spric, zna se i to desiti, mislim to si sve proucio nadam se.
Ne ide mi u glavu kako svi hebote kad je kura u pitanju onda se i omega3 uzima i zma i whey i kreatin. Ispada da dok su na natural suplementi kao da ne postoje. Bez uvrede ikome.
Nebi ti masio za pocetak da ubodes prve 4 ned po 1ampulu nedeljno tj 250mg, jer sta ako si dobar responder, biti ce dovoljno za dobar napredak, a i ostavis si prostor za iducu kuru pa onda ides s 500mg.
Ako nisi zadovoljan nakon 4 ned sa 250mg, iducih 6ili8 nedelja pici po 500mg. Imat ces mase i od solo testa nebrini. Nego znas za sta se pobrini druze, DA ZADRZIS MASU
tu padaju svi, nebudi i ti jedan od njih.
Pusti ti one price nevini receptori su samo jednom, cuvaj receptore i za drugu i trecu kuru, jer da si citao, ukapirao bi da jednom ne postoji. Znaci kad ti se jednom svidi bockanje tesko da neces ponoviti.
Uglavnom citaj jos, pazi da se ne sjebes, taman do leta se sredis tip top, ribe plaza ovo ono, a ti gledas kako da vratis potenciju i jajca, a tribulus i zma recimo ne rade kako isplanirao sta ces onda? A ribica hoce a ti u bedu i mali nece.
A metan ce ti pojesti jetru, pogotovo ako vikendom pijes zesticu vodka ovo ono.
Ispada da su stariji clanovi ludi sto govore da prvo treba minimalno 2-3god natural, pa onda tek iglu intra muskularno. Nije da te odgovaram, ali posle kure pazi da nebudes u depri i psihopata, svako misli ma nece bas mene