bem ti više studije, ježim se od njih...
Nije to nista, najjace kad je skocila prodaja obicne vode za nekoliko procenata jer su an njoj velikim slovima zalijepili "no sugar!!!"...Toliko o pameti...
Citat bem ti više studije, ježim se od njih...e moj druzepre nekih 8 iloi 9 godina,kada sam prvi put nasao studiju PROTIV studije za koju sam do tada mislio da je ono...i onda sam krenuo da malo vise o tome rascijukam i tras..upravo to sto si rekaoza svaku ZA imas PROTIV-ali neverovatno!!!Stvar je u tome da svaki penis koji sebe naziva PhD (ne ono drugo ) i sebi daje za pravo da se gadja sa studjima preko internetaUkoiko je nekoj velikoj kompaniji (za bilo sta) potrebna studija,uvek se nadje neko,ko ce da pogazi sve disertacijei popisa se na sve hipokrate i aristityele ovog sveta,zarad few bucks-a Sve,ali kada sam pre neki dan i to cu da popnavljam jos po ko zna koliko puta naisao kako su amerkanci zbog brige o zdravlju svojih gradjana,a iz saznanja da je slanina u jelnivku zastupljena u zilion % kod amerikan sitizendta,setio se neko da se moze uzeti ogromnaaaaaaaa lovina na tome o covek je uradio studiju o njegoovm prijatelju koji je proizvode LOW FAT BACON!!!!PA (&#(&@^#&@&*^%#$@&#(&*@!#()@*!(#_(!(#_@(*!#$&)!(@#_)$#
,setio se neko da se moze uzeti ogromnaaaaaaaa lovina na tome o covek je uradio studiju o njegoovm prijatelju koji je proizvode LOW FAT BACON!!!!
Prodje koja god ja se ugojim jedno 8kg, brzo kod nutricioniste, ista ishrana,merenja... Dodjem ja na kontrolu zj 7dana, merenje...bla bla...skinem 3kg mišića i 1kg sala i nešto vode! Ja poludeo a doktorka mi čestita?! Upitam pa kako kad ima da pogubim sve mišiće, al ona samo uz zadovoljan osmeh kaže: MA NIJE TO VAŽNO, VAŽNO JE DA SPADA TEŽINA!