Pozdrav svima! E ovako..pre godinu i po sam odradijo..prvu kuru od depo(galenika)500mg/ned i boledenon 400mg/ned ! 10ned. I posle sam nastvaijo sa 6nedeljno cat stak(Gen-shi) tren/ prop/masteron! Zastita mi je bila clomid..a posle toga a
nimal stak i nakom samo trubulus! Oporavak mi je bijo tezak 3meseca..jer sam predugo bijo na ASS!
Sada mi se nakupilo salo oko stomaka..ostalo je ok snaga ,konstrukcija tela, sexsualni nagon odlican itd!
imam trenutno 92kg,teretanu i boxs picim redovno..hrana mi je malo bila izmakla kontroli ali sam se ponovo vratijo! Whey,bcaa,witamine,zma,malo kreatina,pre-wor ponekad
Kako da krenem sa novom kurom..cilj mi je stesat stomak i malo jos dobit na volumnu.. Znaci mislijo sam uzet depo 24ml i trena 20ml so ostalo mi je 100kom wini 10mg..zastita nolva i clomid..posle animal stak!
Kako i kada ubacit wini 100kom, prvo bi poceo 1ned.depo solo posle bi ubacijo tren 2ml sedmicno..in na krajo depo solo 1seemicu..! Kada bih uzamo nolvu i kada clomid!! Da mi bude laksi oporavak!
Hvala vama na odg.