Mene zanima zasto je takmicenje opravdanje? a npr plaza nije? I zasto ako neko se ne takmici, onda se sprema za plazu? Sta ako neko jednostavno voli da bude nabildovan, jak itd.. Ili je fora ako se uradis, a ne takmicis se, onda ne smes da odes na plazu, jer si pozer.. Wtf ljudi. takmicenja realno ne vrede kurcu, ne ceni se kod nas, takmicenja izgledaju kao vasar, ne vidim zasto bih izlazio na to.. Takodje, tkamicenja(visi ciljevi) znace i vece doze, jer ih konkurencija ide, sad mozemo da se lazemo kako su na balkanskom prvenstvu svi na 250mg depoa nedeljno, ali realno tako je.. Jednostavno kruzing 2 puta godisnje sa do gr hemije je 100x bolje nego takmicenje i unistavanje hormona zdravlja itd sa mega dozama.. Naravno da ne mora svako biti na velikim dozama i izlaziti na takmicenje, ali da bi postigao neke vredne rezultate mora.
Znaci ja ako sam sad na hemiji, moram izaci na takmicenje, da bih opravdao to sto svojevoljno drkam svoje zdravlje?
pa vidi
prateci tvoje postove u zadnje vreme islo je od:
Druga kura
Deca durabolan - 400mg per week for 8 weeks
Sustanon 250 OR Testosteron depo - 500mg per week for 10 weeks
Dianabol - 30mg per day, 4 weeks
proviron 25mg od druge
sto je bilo 2010 god
itd itd itd
po meni je glupo (da ne koristim neke druge termine koji bi bili adekvatniji
) da neko svesno unistava svoje zdravlje zarad sviranja kurcu
Jer sviranje kurcu je to raditi da bi izlgedao dobro na plazi odnosno nije sviranje penisu dobro izlgedati,vec koristiti LEKOVE da bi izlgedao ISTO kao sto bi mogao da izlgedas sa samo malo vise edukacije,drugacijim prisstupom,stavom itd itd itd itd-NISTA VISE
E o tome ja govorim
i kao sto neko rece dole
problem je sto je VECINA klinaca ovde i nemaju elementarno znanje kako da guzicu brisu,a upustaju se u igru
Ti ces osetiti "blagodeti" koristenja memare kako vidim sa dugackim stazom bilo to crusing kako ti kazes
ili velter ili te fore-OSTECENJE JE ISTO momak,krstario ti po hemiji ili se lupao .samo sto ako se lupas,pre ces da osetis ono sto ces osetiti kroz krstarenje kasnije
ovo
Takodje, tkamicenja(visi ciljevi) znace i vece doze,
ma ovo je i smesno i zalosno u isto vreme i milion puta opevano i preplakano jbt
stvarno ne vredi trositi vrhove prstiju kolika je ovo glupost
ali...
ovo je JEDAN OD RAZLOGA ":rokanja i tu nema jer se deca igraju "
ako ja uziam npr ovo gore,a izlgedam ovako,aham....znaci on mora da dupla
ma go ga jebe..ja necu..meni je dobro i ovako
a evo da ti ja npr kazem da nisam nikada presao 750 mg galenke (sustann sam korostio 2 puta u zivotu) ti NECES MI VEROVATNO NARAVNO! pardon,jesam jednom probao 2 ned 1 gr galenike i hteo sam da poludim od hipertneizije
Iskreno.,zabole me paja da li ces verovati ili neces,ali moje je da ti pokusam predociti o kakvoj zabludi pricas.
U ostalom,nemam problem da ti napisem kuru koju sam korostio kada sam bio apsolutni prvak blakana ako zelis u opste to da citas
Slazem se da su takmicenja vasari tj lice na to (osim nekoliko u zadnje vreme) i to poptuno podrzavam
ali ovde nije rec o tome da li je takmicenje cirkuska predstava ili ne
za nekoga je TAKKMICENJE SVE za tebe je NISTA-i to je ok stav i licno ga ja postujem
Samo sto sigurno ne mogu da postujem ako neko ima san ili cilj da u zivotu nesto uradi,pa makar i na ovaj nacin (upotreba sterosa) jer u ostalom,oni se ne koriste smao u bb-u vec u svim sprotivma i na coveku je da odluci da li ce da rizikuje ili ne-SAM PAO,SAM SE UBIO ali da neko koristi i rizkuje zdravlje da bi izlgedao onako...ma rekao samt o vec-to ne mogu da shvatim.
Opravdane-ja necu da idem na takmicenje jer lice na crikus-ma to je smesno tj i vise nego smesno opravdanje
pa nemoj da ides u srbiji,idi u nemacku.italiju .sloveniju...
i jos jednom
Jednostavno kruzing 2 puta godisnje sa do gr hemije je 100x bolje nego takmicenje i unistavanje hormona zdravlja itd sa mega dozama
Jako jako losa i POGRESNA konstatcija!!
da zakljucim
Znaci ja ako sam sad na hemiji, moram izaci na takmicenje, da bih opravdao to sto svojevoljno drkam svoje zdravlje?
NE i nema niko pravo da ti kaze STA TI DA RADIS U SVOM ZIVOTU!!!
ponavljam-IMAS 18+ (ovo ti govori nesto) i sam odgovaras za SVOJE POSTUPKE u zivotu.
Kao sto si TI izneo svoje misljenje i treba ga postovati a u vezi takmicenja,tako i neko drugi ima svoje a u vezi mlacenja sa hemijom bez bilo kakve osnove ili kako god da zelis da ga nazoves.
Nadam se da sam uspeo da bar malo objasnim stav tj zasto sam ono napisao!