Nisam ishranu revolucionarno nesto promenio, samo sam dodao neke obroke.. Poceo sam da jedem kao uzinu ovsene u step sokicu (ne znam da l' je to okej), da kombinujem ovsene i belanca za dorucak i jos neke sitnice..
Da l' bih smeo da pijem kiselu vodu npr?
Sto se tice Cutsa zanima me sledece : Popijem jednu kesicu oko 10 i posle pola sata idem na kardio od 60 min. Drugu kesicu pijem oko 7, 8 popodne, sve zavisi kad stizem zbog posla. Kada odmaram ne pijem uopste. Sta da radim u danima kada ne mogu da stignem 2 puta u teretanu? Da pijem jednom ili da ne pijem uopste? Danas npr mi teretana radi do od 12 do 6 i razmak izmedju dve kesice mi je malo veci od 4 sata, ne znam da l' je to mnogo? :/
Boli me zila sa unutrasnje strane kolena (ne znam kako strucno da se izrazim) od hodanja uzbrdo i ne znam kako to da resim? Mazem se Fastum gelom, zagrevam se pre kardia i istezem se posle ..
Da li sam sa ~150bpm izasao iz fat burning zone na kardiu?
Sto se tice hipertrofije i hiperplazije, da li bi bilo bolje odvojiti ili kombinovati ovo? Pokusao sam da kombinujem ove nedelje i realno ne mogu maksimalno da iskoristim ni pozitivne ni negativne pokrete. Trudim se da spustam teg sto sporije, ali onda gubim snagu i ne mogu da izbacim, npr, 10 nego 7 ponavljanja, a s obzirom da su negativni pokreti "jaci" ja onda ni njih ne forsiram do maksimuma i ne aktiviram IIx misicna vlakna..
Ukoliko bih jedan trening forsirao maksimalno pozitivne, a sledeci uz pomoc nekoga forsirao negativne pokrete, da li bi onda veci efekat postigao?
Izvinjavam se na brdu pitanja, ali ce mi svaka sugestija i pomoc znaciti, hvala svima unapred