citam forum 100 god... i kad treniram i akd ne treniram...a treniram na baterije...
ovog puta sam odlucio da mao ozbiljnije krenem u pricu...imam negde oko 100kg...na 190visine...oko treninga nemam problema...al se cimam oko ishrane...
nisam merio BF...ali sam masan toliko da mi se nazire gornji deo trbusnjaka...nemam neku zavidnu masu, mada sam sebi uvek sitan i mali...
razmisljao sam da li da krenem sa masom ili da odradim dijetu...i tu se i dalj lomim...
treniram vec mesec dana ozbiljnije... treniram vec 4 5 godina...sa pauzama...leto...nove godine...etc etc...
Od suplementacije sam nabavio The Nutrition Amino Hydro whey, The nutrition glutamin, bcaa, The nutrition blend, dymatize kreatin... suplementacije trpam ne zalim... 15g Bcaa 15g glut 5g kreatin pre treninga, a u PWM 15gbca 15g glut, 5g kreat, 50g whey 25g blend... (blend zbog ukusa...)
I odlucim se da i pored kreatina krenem sa dijeticom lagano...da smanjim masnocu...sad znam da je tesko graditi masu na dijeti, i da je skoro pa nemogce nekome ko ne zna materiju do tacnicna...ali evo sta sam uradio...i PRAVO PITANJE JE to sto ne znam de ce me to odvesti...
pojedem dnevno oko 500-600g mesa...uh unosim pre treniga i obrok nakon...uglavnom drzim lowcarb na nekoj laganoj rotaciji...omega 3, vitamine...ali mislim da je moj unos UH mali...rotacije od 150 do 0 i nazad...
ne znam sta mi i koliko cini kreatin u svemu tome, i trudim se da kao amater ne dodjem u situaciju da od kretain izgeledam zaliveno ili vaga pokaze kg vise pa ja smanjim hranu...ne hvatam se na tu zmaku...
ali ne znam da li mogu sa napucanim nivoom B uz ovakvu ishranu da dobijem ikakvu masu...a spustim bf...ili da se ja lepo kao normalni srbin bacim na masu...?!
znam da to uglavnom treba sam sebi da odgovroim...ali ne znam uz ovakvu suplemetaciju mogu li da idem na smanjenje bf a da pritom dobijam i misic..i da li je to moguce...
eto
nemojte me spujete