Da slazem se sa vama,tako da cu zameniti ramena I noge I smatram da ce to odgovarati.
Kardio trening cepan 3 puta nedeljno iz razloga sto se spremam za ovogodisnji beogradski polumaraton.Obicno imam jedan ili u nekim situacijama dva kardio treninga.
Vezbe koje trenutno radim za triceps su
propadanja,triceps push down with rope,one arm triceps push down,(reverse grip),kick back
triceps push down with v bar,tu sam radio sckullcrusher,triceps push down with straight bar and narrow grip
Sto se tice trenera(da napomenem da sam isao u dve razlicite teretane) prilikom rada na skullcrusheru,u jednoj od tih teretana,trener mi je spomenuo da pri toj vezbi vece angazovanje ima duga glava tricepsa,sto sam ja prihvatio,rekoh covek od iskustva.Naravno pitao sam ga za jos neke vezbe I rekao mi je u obliku da koju got vezbu da radim preko glave da dugacka glava preuzima veci deo opterecenja.Nakon toga odlazim u drugu teretanu I pitam privatnog trenera za informacije koje sam dobio u prosloj teretani,na sta mi on odgovara,'Pa nije to bas tako'.Objasnjeno mi je da pri radu franch presa radi vise dugacka,medjutim,da ukoliko se promeni hvat da se tako menja I glava nezavisno da li se radi iznad glave.(normalno bilo je jos kontrarnosti izmedju informacija).
To je u meni stvorilo odredjen nivo nesigurnosti u te informacije I iz tog razloga sam postavio pomenuta pitanja nadajuci se da ce neko moci da mi da pravi odgovor.