Pa da,msm.apsolutno nebitne stvari za ovaj forum. Tako da, eto ukoliko sam nekoga slucajno sa necim iziritirao,uvredio itd. izvinjavam se, nije mi to bila namera. Dominikanac ja sam razmisljao recimo da mi ciklus traje 6-8 Nedelja. E sada, to je samo moje razmisljanje,Kao sto sam vec pomenuo kura bi se sastojala od jednog orala i dva inekcijona, konkretno Winstrol, Trenbolone enanthate, Sustanon. To je bila preporuka jednog ortaka,mada nznm.zasto Sustanon i Tren. Enanthate zajedno ...? Sta mislis o kombinaciji Sustanon-Wins. , ili eventualno Tren. Enanthate Wins.? Ili mozda nesto sasvim peto,zato i pitam ljude koji znaju o celoj ovoj prici sta i kako u svakom slucaju vise od mene. Na forumima jedni tvrde da su najbolje najkrace kure,dok opet drugi drze misljenje da su bolje duze,da su ove krace trosenje zdravlja, receptora itd. za dz. Sada trenutno na Pedjinu preporuku radim priming,Imam oko 96-97 kg. I povisok BF. Ovo do sada nikada nisam radioali nakon tri nedelje priminga vec dolazim do zakljucka da ova rotacija UH. igra dobru ulogu u ovome. Planiran poslednje sedmice priminga, na dan punjnja da pocnem sa aas. Ako treba nesto da ispravim, dodam, oduzmem recite? Hvala unapred. Budimo ljudi, valjda je svrha ovog foruma da pomognemo jedni drugima, da sirimo prijateljstva itd. Pa nikada se nzn. gde ce koga od nas put navesti.