Od ginekastije,mislio sam na PST,pogresno sam napisao. Da,naravno da trazim odgovor na drugom forumu tj.na ovom kad mi na drugom niko nista konkretno ne odgovara,ne znam sta je tu smesno i cudno. Zalosno je koliko su ljudi jadni,sebicni i zavidni... Ne zele da pomognu,uvek traze nesto zauzvrat,nezadovoljnj su svojim zivotima pa ne znaju sta ce od muke...
da
zanimljivo je to oko psihoanalize ljudi
ali ako si vec nasao vremena da se bavis/citas Frojda ili vec nekog psihica,mozda je trebalo da procitas i neke stvari o leku koji je CITOSTATIK i spada u grupu veoma opasnihi tocnih lekova,i u prinicpu je namanjen za i kod lecenja tumora raka dojke a umetinci imenom se naziva NOVLADEX ili kako mu se tepa NOLVA,NOLVIC,NOLVOS...yeahhhhh
enivej
pa je trebalo npr da procitas da je to ESTROGENSKI SUPRESOR
pa je trebalo da procitas da je ESTROGEN uzorcnik EGYNEKOMASTIJE
pa je trebalo da procitas da kada se opruga sabije do kraja i drzi neko vreme u sabijenom polozaju (npr u tvom slucaju ta oprga neka bude estorgen) ,da onda opruga kada je OTPUSTIS ili PUSTIS ,onda zakonima fizike onda tezi da se vrati u prvobitni polozaj (kod tebe zakon fizike ne vazi,vec neki drugi zakoni o hromonalnom dispbalansu i endokrilonogiji-nadam se da znas sta je to) i onda dolazi npr do havarije
Celo vreme si se "stitio" sa opasnim lekovima od opasnih lekova da bi na kraju balada,verovatno u nedostatku edukacije izazvao havariju koju je jedino moguce ispraviti operativnim putem
itd itd itdi
e sada bih ja velo npr da jos pojasnis sta je PST?