Piletina do skoro bila 460-480, danas odem da kupim vecu kolicinu a ono 520 na jednom mestu, na drugom 540 (Nis).
Usput, bacim pogled po ostalom mesu, "junetina" tamnocrvene boje kao tuna, znaci bila junetina pre 2 godine.
Sto se tice klanica i klanja, posto saradjujem sa klanicama radi proizvodnje hrane za pse, par puta sam stupio u kontakt sa ljudima koji cuvaju stoku u nameri da kupim nesto ako se povredi itd, kazu mi vise nam se isplati klanici da prodamo - znaci za ljudsku upotrebu sve prolazi, tajna je u sredstvima kojima se tretira meso protiv bakterija i posle cijeg tretmana ni na govnetu ne postoji ni jedna jedina bakterija.
Da seljaci testiraju meso svoje stoke - potpuna neistina. Seljaci se rukovode misljenjem: "Ja ga ocuvao, znam cime sam ga hranio, zdravo pri klanju - to je sve sto je potrebno od inspekcije. Jos ako ga rukom opipa po grebenu a ono cvrsto, puca od zdravlja."
mada realno, u takvim situacijama jos nisam cuo da je ispalo lose meso.
Sto se Matijevica tice, glasine su tacne, meso se uvozi iz Amerike, vlasnik Hrvat i rezultat je da hoce da nas rese
. Salu na stranu, drugar upoznao jednog od njihovih sefova i covek mu rekao - izbegavaj nas koliko mozes.