E ovako.. U teretanu idem godinu dana aktivno, poceo sam u 9 osnovne ali to je bilo smjesno, tako da necu o tome n ida pricam.. Imam 20 godina, 90 kila trenutno i visok sam 186cm..
Do prije godinu dana sam imao 63 kila ! Iskreno da vam kazem, ljudi ne mogu da vjeruju kako sam to uspio ali eto.. Od suplemenata sam probao sve osim sagorijevaca, ali sam ostao samo pri proteinima i kreatinom jer za drugim stvarima stvarno nisam ni imao potrebe.. E, poslo tih nabacenih 30 kila zadesili su me problemi.. Kosti i nervi, ne mogu da se prilagode na moju naglo dobijenu kilazu.. Ocigledno je to, ali nsiam zbog toga odje.. Ocu da radim malo defku.. Nabacio sam dosta misica, ali ima tu i sala. Rekao bih oko 15-20% po onim slikama na netu..
Odlucio sam se za rotaciju UH, pa evo primjera..
Ponedeljak – nizak unos
Utorak – bez hidrata
Srijeda – visok unos
Četvrtak – nizak unos
Petak – bez hidrata
Subota – nizak unos
Nedjelja – visok unos
PONEDELJAK – ČETVRTAK – SUBOTA
1.OBROK (9h) – 6 jbelanaca,1 žumance,šoljica ovsenih pahuljica
2.OBROK (12h) – 200g mesa(bijelo meso,riba),100g pirinča ili 250-300g krompira,salata sa maslinovim uljem
3.OBROK (15h) – 200g mesa(bijelo meso,riba),salata,šaka badema,lješnika
4.OBROK (18h) – 200g mesa(biftek,belo meso,riba),salata sa maslinovim uljem
5.OBROK (21h) – 150g mesa(bijelo meso,riba) ili 10 belanaca,salata,šaka badema ili lejšnika
UTORAK – PETAK
1.OBROK (9h) – 6 bjelanaca,2 cijela jaja
2.OBROK (12h) – 200g mesa(bijelo meso,riba),salata sa maslinovim uljem
3.OBROK (15h) – 200g mesa(belo meso,riba),salata,šaka badema,lješnika
4.OBROK (18h) – 200g mesa(biftek,belo meso,riba),salata sa maslinovim uljem
5.OBROK (21h) – 200g mesa(bijelo meso,riba),salata,šaka badema ili lješnika
SREDA – NEDELJA
1.OBROK (9h) – 6 bjelanaca,1 žumance,šoljica ovsenih pahuljica,neko voće
2.OBROK (12h) – 150g mesa(bijelo meso,riba),100g pirinča (KUVANOG) ili tijesta ili 250-300g krompira,salata sa maslinovim uljem,voće
3.OBROK (15h) – 150g mesa(bijelo meso,riba),100g pirinča (KUVANOG) ili tijesta,ili krompir,salata sa maslinovim uljem,voće
4.OBROK (18h) – 200g mesa(biftek,belo meso,riba),salata
5.OBROK (21h) – 150g mesa(bijelo meso,riba),salata,šaka badema ili lješnika
Uz ovo sam mislio da radim kardio 3 puta nedeljno po 30 minuta, vreca, voznja bicikla, traka.. I da uzmem neki protein i sagorijevac.. Da dodam da imam jako brz metabolizam..
Pa neko da mi kaze da li ovo ista valja.. Prvi put u zivotu radim def