Hahahahaha koja ludnica...u svakom slucaju ako mislis da ti treba veci odmor-poslusaj Rashu,ako mislis da je dovoljno da svaku grupu radis svakih 7 dana-imas moje misljenje :wink:
E jbg ga t1000,kako je ovo dobro a ono sto smo mi gore pisali nije dobro.Kako moze bolje da bude da u tri dana radi 3 najvece grupe misica-ledja,noge i grudi,a ne da ih lepo razdvoji kako sam ja gore predlozio???Nisi mi jasan
Citat: sasacg Novembar 15, 2006, 05:13:42 posle podneE jbg ga t1000,kako je ovo dobro a ono sto smo mi gore pisali nije dobro.Kako moze bolje da bude da u tri dana radi 3 najvece grupe misica-ledja,noge i grudi,a ne da ih lepo razdvoji kako sam ja gore predlozio???Nisi mi jasanPogresno sam citirao Sale. :wink:
sale kakav je to avatar :lol:
Citat: Corey Novembar 15, 2006, 10:23:56 posle podnesale kakav je to avatar :lol:Stari :twisted:
Rocky je bio blizu...ali ja predlazem ovakoPon: GrudiUto: NogeSre: pauzaCet: LedjaPet: RamenaSub: RukeNed: pauzaznaci samo je promena sto se tice pauze koja je u sredu a ne cetvrtak,kako bi se malo vise odvojile dve najvece grupe misica noge i ledja :wink:Nisi mi samo napisao gde da ubacim trapez
jedno pitanjce....koliko vezbi za odredjene partije?npr ponedeljak za grudi, jel dosta 3 vezbe po tri serije?thank's