Evo da ne citiram i da ne odg na sve pojedinacno.
Prvo kao student 6 god medicine moralna odgovornost mi je da upozorim druge dal nesto valja ili ne. Nisam dosao da solim pamet ali imam svoje misljenje o tome, HOCU I ZELIM da ga podelim
. Zato FORUM i sluzi valjda zar ne
?! Ne kazem da sve znam, ne kazem da su doktori bezgresni kao i studije razne ali prosto ipak ih morate saslusati jer oni su minimum 7 god ucili o necemu plus godine staza i specijalizacije ( ucili a ne citali iz hobija). Prosto tvrdim da endokrinolog neki sije bilo kog sportistu na svetu sto se tice znanja o proteinima i suplementima!!
To sto Nadja Higl reklamira neku sups, Boze moj. Da znate samo sta farmaceutske kuce rade
. Jedan primer: neki dr radio studiju i zakljucio da lek A nije toliko dobar i da ima vise nezeljenih efekata od leka B. Spremao se da to izlozi na kongresu kad nedelju dana pre toga culi ovi iz farm kuce leka A i ponudili mu dooobru svotu novca da iskulira to o nezeljenim dejstvima njihovog leka. Taj dr se nije pojavio na kongresu. Sta je bilo, zakljucite sami ...
Poenta je da para vrti gde burgija nece. I sami gledate po tv-u kako doktori reklamiraju sve i svasta. Znaci nisu doktori svetinje i njihova istrazivanja ali cu uvek pre otici kod doktora nekog koga znam da je strucan nego da mi prodaje neko pricu,
znas meni nije nista, svi koriste itd. Videcu ovih dana da odem do faxa pa da nadjem tu doktorku i da je pitam za misljenje pa cu da vidim. Jedna vec poznata doktorka koja se bavi ishranom mi je rekla da iskuliram sa suplementacijom ali nije mi objasnjavala jer je sva u speedu.
A to o Milosu Sarcevu sto daje svojoj cerkici protein je nebuloza. Molim te uzima sa rezervom to. On je BODIBILDER a ne doktor. Kad te on sjebe sa savetima ili koga vec, on ne odgovara za to. Kad ti diplomirani doktor kaze tako nesto a ti se sjebes, on krivicno odgovara za to JER JE UCIO ZA DOKTORA A NIJE SE BAVIO BODIBILDINGOM IZ HOBIJA
!
Ispada sad da pljujem po svim bodibilderima i da sam neki teski hejter ali nije tako ljudi. Ja se prvi przim na gym i dobar izgled ali sve sto narusava moje zdravlje NA DUZE STAZE ne bih koristio.
Citat
Ne preferiram hemiju ( proteine u ostalu ekipu, zato sto sto bi placao nesto vestacki ako mogu prirodnim putem)
neces daleko da stignes sa ovakvim nacinom razmisljnja u to budi uveren
Ne znam sto se tako ljudi uvrede ili gledaju kao da sam lupio ne znam kakvu glupost. Pa da sam i lupio pa sta ? Pocetnik sam, to je valjda dozvoljeno right? Ili ovde sve same mudonje koje su u teskim treninzima pa samo razmenjuju napredne tehnike