Pozdrav svima.
Imam 30 godina, visok 185 i tezak 95 kg, u teretanu idem nekih 7-8 godina,ishrana naravno sredjenja i vec duze vreme razmisljam o prvoj kuri. Mislio sam da to bude testosteron depo+metan.Dosta sam citao o tome naravno ALI....
Dobio sam lek koji se zove androgel, inace ne moze da se nabavi u Srbiji, koliko sam upucen nemaju ga apotekama.
U upustvu pise sledece
"Uvijek koristite Androgel tačno onako kako vas je poučio lijekar.
Preporučena doza je 5 g gela (tj. 50mg testosterona) jednom dnevno, otprilike u isto vrijeme, po mogućnosti ujutro. Lijekar može prilagoditi dnevnu dozu gela za svakoga pojedinog bolesnika, ali ona ne smije prelaziti 10 g gela dnevno. Gel nježno razmazati po čistoj, suvoj i zdravoj koži ramena,ruku ili trbuha (abdomena), u tankom sloju.Nakon otvaranja, istisnuti ukupni sadržaj vrećice i odmah primijeniti na kožu. Ostaviti da se osuši
najmanje 3 do 5 minuta prije odijevanja. Nakon primjene oprati ruke sapunom i vodom.
Moje pitanje je da li mogu da koristim ovaj gel kao i testosteron depo, 250 mg dva puta nedeljno? To bi znacilo da ja na kozu stavim 25 grama gela i tako dva puta u nedelji?
O depu sam citao dosta ali o ovome nemam puno informacija.
Hvala.