Pre svega
ja ti govorim kao neko ko zna o cemu prica i u to mozes da budes siguran,a i kao neko ko ima decu od 16 i 18 god i znam kakve im se lutke po glavi svaki dan prevrcu (i da i bdw,bilo bi lepo,kulturno,odmereno itd,da se ophodis prema nama, pa ajde bar da kazem kao prema nekome,a da ga ne poznajes i da moras da imas neki stav o osobi takvoj,a da ne spominjemo razliku u godinama itd itd itd)-ali dobro,tvoja stvar
-sto se tice tvog pitanja
kako da ti izvedes da unosis dovljno GRADVINIH materija,ja zaistane bih znao da ti odgovrim
Ovaj sport se zove BODI BILDING tj IZGRADNJA TELA
tvoj otac,kada je kucu zidao on je zidao sa ciglama,a nije sigurno sa malterom.
Tako i nase telo-zidas sa GRADIVNIM materijema u koje spadaju Belancevine u najvecem % pa UH ma zdrav masti
-Ja zaista nemam za cilj da hodam po srbiji i glumim Sv John-a i prosvecujem roditelje a u vezi suplemetacije itd,ali opet nisi procitao TEBI SADA JE TO APOSLUTNO STAVKA oo koje ne treba da obracas paznju.
e sad hrana,ja sam ti rekao i ojbasnio u kratko sve.STVARI stoje tako kako stoje momcino i nema izmisljanja tople vode.
trening:pre svega aposlutno nemas adekvatne uslove,a sve i da imas i HRANU i SUPLEMTECIJU 100%-u toj prici nema nista
sam si dosao do zakljucka da si jedno vremen "napredovao" ma sta god to da znacilo,i da si stao...fino,jako fini zakljca
e da si se malo potrudio,onda bi nasao i ZASTO JE STALO i KAKO TREBA DALJE
a dalje sigurno nije da sa 3 sata treninga (nemam reci za ovaj deo) predjes na sta? da treniras po 5 sati sa flasama za vodu itd da bi dobio masu?
JOS JEDNOM
ne ide to tako