Pozdrav drugari potrebna mi je pomoc, ja sam Slobodan iz Republike Srpske i krenuo sam u teretanu ima nekih 20 dana, treniram aktivno, i zelim da nastavim i dalje trenirati i zategnuti svoje telo....vise bi zelio da radim na definiciji misica ,jer masu imam i trudim se da uz to i smrsam!
Imam 29 godina i visok sam oko 185cm i tezak oko 112kg, i bavim se kikboksom vec nekih desetak godina vise rekreativno,par putam sam se i borio ,ali vise sad radim rekreatvno...pa eto tako bih zelio da mi pomognes malo oko izrade nekog plana treninga u teretani jer, ja radim u firmi od 7 ujutro do skoro 7 navece, tako da mi preostaje da samo uvece treniram i teretanu i kik boks ,jedan dan jedno drugi drugo.
e da sto se tice ishrane to tesko mi ide sa uskladim neka 3 ili 4 obroka po manje dnevno, jer radim na takvom poslu da ne mogu redvno to da ispratim,ali trudim se da izbacim hleb testeninu ,slatko...jedev vise belog mesa, i povrca....
I planirao sam da uz ovo ubacim ujutro da popijem sagorevac masti ,a navece posle treninga neki protein cisti?
Pa molim Vas mozete li mi pomoci oko ovoga svega da to ukalidim i da me posavetujete kako sve to da radim i kombinujem sa nekim programom i planom vezbi?
Ja na pisah dosta ovde ,al valjda cete se snaci drustvo!!
Unapred hvala na pomoci!!