Hvala na dobrodoslici i Pedji i Milenadiao.
Hvala vam sto zelite da mi pomognete
.
Milendao moje izgladnjivanje nije bilo namjerno jer ja bez hrane ne mogu, vec jednostavno nisam mogla to da uskladim nikako tj da odredim sta i kada jesti.
Procitala sam dio o ishrani, i znam da ja to mogu ispostovati. E sad postoji problem kada sam na poslu sta da pojedem za uzinu ako doruckujem kuci?
Ja sam jutros oko 8:00h doruckovala jaja (2 zumanca + 3 bjelanca), bez hljeba naravno
, kada sam dosla na posao popila sam kafu bez secera (takvu inace pijem).
Kako dalje? Kupila sam bademe, da li bi to moglo da bude uzina? ili za uzinu da uzmem fitnes zitarice + jogurt?
Eh rucak, moze li tunjevina sa salatom - rokula?
ili piletina grilovana sa salatom?
Da li moze i jedan od obroka da budu lignje? Suprug mi je ribar pa se ponekada nadju u nasem frizu? Ja znam cesto od njih napraviti salatu lignje + krompir (sve se kuva i dodaje se luk maslinovo biber i limun? Kada je riba u pitanju da li to mora biti iskljucivo plava riba?
Da li bi voce moglo za popodnevnu uzinu?
A za veceru da ponovim nesto od rucka ili samo neku salatu?
Vjerovatno sam sve pobrkala
, sorry.
I nikada nisam drzala dijetu, ustvari jesam jenom pokusala prije god dana pa sam poslije 15 dana redukovane ishrane pala u nesvjest
. Drugarica koja je isla da joj naprave plan ishrane je meni proslijedila svoj koji je izgledao ovako:
- ujutru na taste 1/2 limuna sa toplom vodom
- dorucak ovsene pahuljice + kiselo mlijeko (jogurt zabranjen)
- poslije dorucka moze kafa bez secera
- rucak supa ili corba bez tjestenine, 150g sezonske salate, 220g junetine ili pilece bijelo
- uzina saka badema indijski orah, pistaci
- vecera tuna iz vode , maslinovo ulje, salata
- uzina 1 -1,5h prije spavanja 1/2 jabuke ili mala
uz to je bilo preporuceno uzimati L-catnitin 3x dnevno, omega 3 3000mgs dnevno, vitamin C 1000mg dnevno, chrom,
ovo je jedan dan s tim da se nikada ne uzima isti rucak i vecera.
Da li mogu iskoristiti nesto od ovoga?
Juce sam pitala u teretani da li da uzimam neke proteine (koje ste vidjeh sinoc spominjali) poslije treninga kao obrok, odgovor je bi NE pa zar hoces da se prosiris i jos udebljas!!!
Da li mislite da bi mogla njih da koristim dok sam na poslu ili kao zadnji obrok?
Izvinite na opsirnosti jos jednom, mozda je malo pobrkano napisano ali trudim se da sve pitam. Sto se tice hrane jedino sto ne volim da jedem tj imam nagon za povracanje je grasak, boranija, pasulj i lece.