Jao, Markoni dobro jutro. Jesi popio kafu? Ako nisi, aj lagano, pa da se sporazumino.
Nigdje, ama bas nigdje nisam tebe omalovazavao, nevidim otkud ti to. Dalje govorio sam o drugovima oko mene koji me VIZUELNO vide, i kad me vide pocnu odma da seru i da pametuju tako da mi dodje da pobijem gamad, ili da samo ignorisem, jer sam pokusao takvima malo da objasnim neke stvari, ukratko neide. Kod nas su ocigledno svi rodjeni DR.DR. MAG....
Dalje Markoni, ako ti kazes na ne radi, ok, postujem i prihvatam tvoje misljenje. Ali prihvati i ti moje, kao misljenje korisnika no proizvoda koji je zadovoljan onim sto su oni radili. Mozda oni i nemaju neki znacajan uticaj, ali meni je to sto se dogadjalo bilo sasvim doboljno. Cak stavise, osecaj je kao da ce koza svaki cas da ti prsne.
I aas sam samo spomenuo kao neku uporedbu, metaforu. Jer u osnovi ishrana je no1. Pa dalje ostalo. Sve je besmisleno bez ishrane, pa i NO. I kreatinom ces da razoris vlakna, ako se nehranis dovoljno dobro, nema oporavka, ali ovo ti sve sigurno vec znas.
I Markoni, zasto se toliko tripujes i nalazis uvredjenim? Ovde smo da razmjenimo misljenja i ISKUSTVA, a ne da se nazivamo budala.
Pozdrav