ma ti si se samo usro bezveze ... zapamti ti nisi takmicar, nemas nikakve dead line ove, mozes da eksperimentises sa telom kako hoces... pa treba ti jedno da prodjes makar 5-6 cilkusa mase i definicije da naucis sta tebi odgovara i u kom smeru ti se telo krece godinama ... idi sada tri nedleje keto, to ce ti biti sasvim dovoljno... eventualno ubaci jos jednu da finisiras...
Vjerovatno
Prije 2 god sam bio na definiciji, tu su slike, na 2 ili 3. strani. Smrso sam dosta ali sam bukvalno sletio, 79kg, izgledao sam ispijeno, nekako bolesno
Nisam radio faze punjenja UH, neka ultra low carb dijeta, smanjio proteine, trco ko lud skoro svaki dan. E to ne bih da ponovim. A znam gdje sam grijesio i sada je skroz drugaciji pristup, od treninga, ishrane, suplementacije, pa cemo vijdeti. Za sad ide dobro ali kao sto kazes, treba dosta vremena da se nauci kako da se zivi kroz ovaj sport
2. dan sam samo na mastima i nije nikakav problem, trenutno. E da, navece pomijesam 50ml light jogurta sa sirom i wheyom, nadam se da je i to mala kolicina uh te da me nece izbaciti iz ketoze...