Prosla je sedmica i ja na vagi 1kg dole, sto i jeste i nije dobro. Cini mi se da pored toga sto gubim na obimu stomaka da gubim i na ostalim dijelovima tijela, da li je normalno da sam za 3 mjeseca izgubio 1cm na obimu ruke, da sam se generalno smanjio, a i da sam obim struka spustio za 7cm? Svi primjete da sam smrsao, sto je dobro, ali strah me da se ne istopim mnogo, da ne budem ko lovacka kerusa
I u nekim danima vene su mi izrazenije, forma bolja, dok nekad ih ne bi ni doktor mogao naci :O
Prateci Pedjin tekst za rotaciju pridrzavao sam se svega, cak i onih 1g prteina u danima punjenja sa UH ali mislim da mi ne odgovara da idem tako nisko.
ISHRANA:
1. 100g sira + mjerica wheya (30g)
2. 2 cijela jaja + 2 bijelih (20g)
3. 200g piletina, riba, teletina (40g)
4. PWM, mjerica i po whey + 30g dex (30g)
5. 200g piletina, riba, teletina (40g)
6. 100g sira (10g)
Ovo je okvirni unos proteina. Moja trenutna kilaza 82kg. Kao sto rekoh UH rotiram. Prva 3 dana sam unosio samo dextrozu u sklopu PWM i mislim da sam trebao pored toga jos 50g UH. Kad se punim (2 dana u sedmici) onda unosim do 250g UH.
Masti, iskreno ne vodim racuna, uglavnom je to iz maslinovog uz jedan obrok.
TRENING:
tegovi 4x sedmicno, klasicni trening, ponekad dropset, super set ali to je od 8-12 ponavljanja, mada nekad i vise jer primjetim da kad radim 12+ ponavljanja da onda imam odlicnu pumpu.
kardio 3x sedmicno. od toga 2x su posle treninga sa tegovima, jednom HIIT, jednom srednji intenzitet, u trajanju od 20min. Jedan dan je vecernje trcanje laganog intenziteta
SUPLEMENTACIJA:
whey i bcaa, razmisljam da ubacim i neki sagorjevac
И мени су груди не толико добра партиција, нису далеко од ус*аног листа... Али ево нисам бенч прес радио већ неких три мјесеца, фокусирао сам се на бучице и на контракцију и што већи фокус на мишић, радио сам по четири серије равни потисак бучицама, коси потисак бучицама, пропадања и сајле три серије отприлике или развлачење, како кад ми дуне.
Пошто сам ја песимиста и то велики по питању сопственог напретка, кад ја видим да су груди напредовале, онда мора да јесу сто посто...
Фокусира' сам се на то да пумпа буде што боља, а да их не уништавам са предугим тренинзима јер је то млаћење празне сламе, отприлике сам завршава' тренинг за 35-45 минута, тако некако.
Hvala na savjetu. Slicno i ja radim. To su uglavnom 3 vjezbe po 4 serije, ne racuna serije zagrijavanja. Najveci problem kod mene je upravo pumpa, ne pogodim ih dobro, nekako mi ramena uvijek preuzmu ona zadnja ponavljanja, imam osjecaj da bih mogao grudim jos gurati ali ramena prze. Smanjim i kilazu, koncentrisem se, nekad ih i pogodim dobro ali generalno bas su slabe...
Eto, ispisah se nasiroko, bice mucno za procitati ali ko god da ostavi neki komentar, savjet, hvala mu na tome.