Evo vratih se i ja sa odmora. Pozelio sam se treninga opasno, sto je dobra stvar
15 dana ne treniranja je proslo i tu je bilo i dzanka i piva i znalo se desiti samo po 2-3 obroka dnevno itd i na kraju je ok ispalo. Nisam mnogo stete napravio, tonus i vaskularnost misica manji i to je to. BF pod kontrolom. Trenutno 81 kg ravno vec par dana. generalno za ovaj period definicije manje 14kg, obim struka 15cm i ruke 1.5 cm sto za naturalca i nije lose, po meni.
E sad cu da napisem ono sto planiram i kako bih to ja uradio za period LEAN BULKA.
ISHRANA. Prva sedmica keto. Druga sedmica low carb sa 100g hidrata. Treca sedmica UH pojacati na 150g. Cetvrta sedmica i svaka naredna pojacavati UH za po 100g i pratiti stanje. Proteine svo vrijeme drzati na 2g. Masti od 100 - 50g u zavisnosti od nedelje i unosa uh.
TRENING. 5x nedeljno. Svaka misicna partija po 1 dan. Ovde nemam neki plan a trebao bih. To kazem iz razloga da kada dodje do stagnacije da mogu da promjenim trening. Zato bih trebao da odredim neki opseg ponavaljanja, volumen, intenzitet, tempo, napredne tehnike ili da se ne zamaram previse sa tim vec da idem 8-12 hardcore sa akcentom na formu, tenziju i kontrakciju? Kardio u ovom periodu? PRIMARNO. Akcenat na grudima posto mi ta partija zaostaje.
SUPLEMENTACIJA. Whey, bcaa, dekstroza, multivitamin, omega 3. Nesto bih trebao i za bolji san, mozda ZMA
eto, to bi bilo okvirno. Sada slobodno bacite neki komentar na sve ovo