pa dugo godina sam trenirao kik boks,6,7 godina. U teretani sam nekih 3,4 godine sa prekidima. Znam pravilno izvoditi vezbe i da lepo pogodim misic,ako na to ciljas? Pitao sam samo da li bi bilo kontraproduktivno ako bih ovako trenirao,teretana mi je dosta monotona,sam rad sa tegovima.to je vec individualna stvar. Ovako sam osmislio da mi bude raznoliko i da dobro istreniram. Ja licno mislim da nebi bila greska ako bih tako radio,opet, dosao sam ovde nebi li mi neko iskusniji rekao.
vezbati pravilno i pogoditi misic.
A dobro,nije to lose
samo sto
nije lose ni raditi tako kako si rekao,ali sigurno ne tebi i ne u prvoj kuri.
Meni se cini (mozda gresim) da si covek/momak koji ne moze da se nadje u jednom spoortu pa pokusavas da kompbnzujes tereatnu (za koj kazes da ti je dosadna) sa jos nekim fight sportom,ali bi u isto vreme zeleo da imas i SNAGU,pa si kao kompromisno resenje resio da radis nekim svojim sistemom.
tu je malo problem jer
A-koliko tebi kura traje (ako uzmes u obzir da ti samo 4 ned traje druga faza tog tvog nekog treninga za snagu-sta god to da znacilo)
B- jel mozes da napises koje bi bile razlike izmedju fullbody treninga (kojaga bi praktikovao na pocetku,ali nisi rekao koliko dugo) i treninga za HIPETROFIJU (kojga bi prkatikovao na kraju,a nisi rekao koliko dugo)
A sve mi se cini da bi nekako trebalo da se prica i o hrani za takve vrste treninga ?
mislim
trening hipetrofije i trening snage su DVA aposlutno razlcita pojma koja zahtevaju i drugacije sisteme ushrane itd itd itd