Ma da bas tako. Imao sam stvarno ozbiljnih problema sa jetrom, vodio sam jako los zivot u mladjim danima tako da mi je dijagnoza bila ciroticna jetra. Danas vodim maksimalno racuna o svemj alkohol ne okusam vec 3 godine. Ostao je samo moj strah od biko cega sto moze da steti jetri itd. A jks kad doktori cuju za suplamente odmah znate i sami za njihova "strucna" misljenja. No to je neki moj iracionalni strah iako sgvarnk k svemu citam Pa sam rekao da pitam ovde cisto ljude koji su ipak upucdni u neke stvari. Bude mi lakse
Treba naravno UVEK biti oprezan. Ali ako nesto ne razumes, onda se edkujes na ovja ilionaj nacin. Mislim, ako i sam si svesstan od cega je problem sa jetrom dosao, a to je u pitanju alkhol, onda svakako nemas neku bojazan da ce nesto drugo pogubnije uticati na istu, osim naravno nekih lekova. Msm, ovo sa tim lekarom je kao Pikac iz roda, kada je rekao da ce da ga ubije radio aktivni oblak sto dolazi iz Panceva, a covek ga pitao : a to sto guras u venu, to te podmladjuje
...
ali dobro, i nije toliko bitno,a ovisno od cilja da li ti u opste i treba kreatan (ako ne treba) onda neas razloga da razmisljas o tome
Uzmi BEAST kao TOP NO (ako vec trazis no) i nema sta da brines. Beast ne sadrzi kredzu