pozdrav, pocetnik sam u ovome tj. treniro u zadnjih 5 godina mozda sveukupno godinu - godinu i po, sve nesto krenem mjesec/dva i prestanem nekako izgubim volju, e sad od ponedeljka ponovo krecem, pa bi vas kao iskusne zamolio za savjet
prosli puta sam sa mega gainerom i horse powerom imo fin rezultat, udebljo se, primjetilo se malo, ruka najmanje nesto, nikako nije htjela rast :lol:, al sam za mjesec sigurno uduplo pocetne kilaze sa kojima sam kreno radit, e jbg iskrsle neke stvari i prestadoh to je bilo prosle godine tacno bas ovako oko januara
e sad zanima me da mi preporucite neku kombinaciju sa kojom bi imo najveci uspjeh, znaci mase da dobijem, znaci stvarno se ne razumijem, znam ishrana se mora povecat (piletina, riba, jaja, riza, krompir)
eh sad zanima me sta bi mi najbolje bilo uzet, protein je obavezan al sad dal Whey ili geiner, onda koji kreatin vidim i njega ima vise vrsta, ili nesto ko Horse Power jer sam stvarno osjetio njegov ucinak
e da jos visok oko 178cm i tezak 70kg, i zanima me posto mi je 22 godine, da li bi neki steoid uz ovo sve uzo, evo citam a sto vise citam to me zbunjuje :lol: uglavnom koji je steroid dobar za to "debljanje", citam ima ovaj anadrol al izgleda da ima najvise ovih negativnim poslijedica, kontam uzet ovaj Dianabol, ako budem ista uzimo, uglavnom da me i on malo "pogura"?
uglavnom zanima me vase misljenje, kao iskusnih u ovome svemu, ako ste voljni pomoc jednom pocetniku super
hvala