Lik mi je dao crveno srce ( SB Labs Dianabol ) i tableta mi deluje nekako cudno , na njoj pise SB najnormalnije , okrugla je i sve isto izgleda kao na slici sa neta . Medjutim cudno mi je da kad uzmem tabletu u ruku deluje mi kao da je nije bas cvrsta , a i sama kesica u kojoj sam dobio tablete mi je nekako retardirana kao da su se tablete "odrljile o kesicu iznutra" pa je zato u kesici svud crvena boja pomalo , msm vide se tragovi . Ali lik koji mi je nabavio to od dilera kaze da je naleteo par puta i na fejkove koje je koristio i kako mi kaze koji ga nisu bas uradili. Ali za ove mi je potvrdio da ga je nadulo i pokazao mi je slike . I znam da te fejkove uzima dosta likova od tog dilera i svi kazu da su originali , tako da mozda i jesu . Ja nemam iskustva oko toga , sve sto sam mogao da vidim od originala su slike sa neta . Nego da ne prdim ovde vise evo vam slike , pa mi kazite . U svakom slucaju koristicu ovo jer znam da je vise njih koristilo bas od tog lika . Iako je fake boli me kurac .
Na prvoj slici je kesica , a na drugoj se vidi tableta i ruzicasti ( crveni ) trag na mome prstu .