Dakle da ponovim:
imam 41 godinu, od aprila aktivno vezbam Insanity, Focus T25, Les Mills combat i sa bucicama (4kg).
Od pocetka pijem neke fat burnerse, Universal easy to swallow, Dymatize Liquid L Carnitine 1100, Xtreme 24 H - 120 kapsula, Carni 50000 Multivitamin - 500 ml, Effervescent L Carnitine - 20 tableta (vise pakovanja), Universal Carni Tech - 335 ml, uz sve to pila sam ujutru i posle treninga Trophix. L/Carnitin sam uzimala zato sto je dobar za srce, nema stetnih dejstva i davao je energiju(sad vise ne). Zadovoljna sam svojom kondicijom, izdrzljivoscu pa i izgledom, sem stomaka. Nije mi cilj da budem mrsava, vec definisana, ostalo je jos to salo na stomaku
Sto se tice treninga vezbam uvece oko 20-21h, kombinacije treninga - borilacke vestine 1h + core 30min /bor.vestine + sa tegovima 30min. / cardio 30min+ core 30min + sa tegovima 30min / to su uglavnom te kombinacije a MA treninzi mogu se racunati i 50% jaci kardio. Jednom ili dva puta nedeljno radim i istezanje 30min. Pauze pravim (bas ako sam sprecena) jednom u 10ak dana.
Trenutna ishrana:
- 8:30h banana
- 9:30h kafa (bez secera)
- 11h 2-3 kuvana ili przena jaja, feta sir (bez hleba) virsle, ponekad tunjevina, ranije sam musli sa mlekom, zadnje vreme ne...
- 12h caj
- 14h pileca prsa, biljni kackavalj, ili tunjevina (to u manjim kolicinama)
- 17h rucak... vec problematican, najvecim delom, pilav, pirinac sa oslicem, kupus, krompir, supe, corbe, dzigerica, meso sa povrcem, sampinjoni sa belim mesom (ipak kuvam i za decu) hleb iskljucivo integralni, crni u vrlo malim kolicinama.
odmor, pa oko 19h kafa, 20h (nekad i kasnije) trening, nakon toga trophix i kasnije ako me uhvati glad iskljucivo jedem samo pileca prsa bez hleba.
Za kraj , resena sam da uzmem Animal cuts. treba mi neki konkretni plan ishrane. Ako je moguce bez brojanja kalorija. Ceo frizider mi je izlepljen sa tabelama, ali nisam toliko strucna da racunam gde koliko proteina, Uh itd.
Ja sam ipak amater rekreativac
Ako neko ima vremena i strpljenja za odgovor... hvala