Teoretske sanse nema da ga pijem sa vodom,pokusavala sam razne kombinacije i nikako mi ne ide,slosi mi se skroz..
Hranim se u fazonu kad stignem i sta stignem,meso i slicno ,nemam konkretno isplanirano od dorucka do vecere,ali jedem obilno.
Dok ne dodjem iz skole,oko 11-12 ne jedem nista,jer vecito kasnim u istu,pa popijem taj neki protein da me odrzi u zivotu dok se ne vratim kuci,posle toga doruckujem i jurisam do teretane,zavrsim i popijem to sve i onda jurim za drugim obavezama..
Trening mi izgleda ovako:
1. dan sto se nogu tice
cucnjevi na spravi sa fixiranom sipkom spojene i rasirene noge
startujem sa 5 kg sa strane(10kg u seriji) i kroz 4 serije dodajem po 5 kilograma (4okg na kraju) po 14 ponavljanja
Onda prelazim na spravu koja je namenjena da se sedne i razdvajaju noge,za zadnjicu,ali ja to koristim suprotno,stanem na nju i razdvajam noge, sve to kroz 2 serije sa po 2otak ponavljanja po 20-25 kg
Potom prelazim na spravu koju inace koriste muskarci za ruke/ledja ,vuce se kilaza obema rukama ,ali ja na onu sajlu zakacim kajs koji namestim oko noge i vucem kilazu od 15 kg savijanjem noge u kolenu,nekih 2o puta po nozi kroz 2 serije..
2. dan je laganiji,u pitanju su trbusnjaci i klasicne vezbice za zatezanje ruku ,ledjnjih misica i slicnog