Evo ti kratko i jasno, obezbedis sebi kroz naredni period dok si na hemiji po 2 grama proteina po kilogramu telesne tezine. Znaci racunaj minimum 200-250 evra mesecno samo za hranu. Od suplemenata neki whey. Sto se tice hemije Testosteron depo ides prve nedelje po 500 mg, ostalih osam nedelja ili koliko se vec odlucis uzimas po 250 mg, posto ti je prva kura radice te. Sto se tice dianabola ides do 40 grama dnevno, raspodelis doze u toku dana posle obroka prve cetiri nedelje i posle prestajes sa tim a nastavljas sa testosteronom. Dalje kada zavrsis sa kurom kompletno obezbedis sebi hranu za posle kure da ne bi izgubio sve misice, tj da ne bi ispisao svu vodu i to je to. Moli se bogu da ne zakacis ginekomastiju. Od zastite eventualno mozda nolvadex ako zatreba mada ono, ako ti krene gino krenulo je, zajebo si stvar i gotovo do kraja zivota ces da imas Bitch tits, jedino ako ne odes na operaciju i to ti je to. Ali to sto ti vidis ostale "juniore" kako se gruvaju i tome slicno, ostavi njih, oni su takmicari i spremaju se za binu. Ti treniras za sebe i zbog sebe, ne treniras valjda zbog drugih. I bila bi steta da u tim godinama, pogotovo sto si rekreativac i nemas dovoljno znanja, uzimas hemiju. Sada ti luduju hormoni sami od sebe, bolje bi ti bilo da napravis samo optimalnu ishranu i eventualno neki whey i cepas, a rezultati ce doci vremenom. I da ovo ti je samo savet, posto ces svejedno da uzmes. Nemoj ovo da uzimas zdravo za gotovo ja nisam niti nesto puno iskusan niti imam neka velika znanja iz ovoga. Verovatno sam i ja pogresio u necemu ovde. Tako da ako krenes sa hemijom raspitaj se jos, nemoj da brzas zajebaces se zarad pet minuta slave.