Suplemente uzimam da ne bih imao upalu , jer ne verujem u njih da ce mi pomoci da se mnogo nadujem. Jedino kreatin od kada sam poceo da uzimam pojacao sam malo tezine malo brze nego sto ih inace povecavam , mozda je to i placebo , ne znam.... To sto sam stavio ovaj nik ne znaci da mislim da vas zajebavam. Palo mi je napamet da uzmem neku hemiju pre svega kada pogledam takmicara koji ima 18 godina sta da mislim ne znam... oni se ne zajebavaju puno sa time da li je to zdravo za njih ili ne ili kao sto mi je dominikanac rekao da misici u tim godinama ne mogu da odreaguju na hemiju , e pa ja vidim da ovi od junior takmicara i i te kako reaguju. Ne znam sta da radim , a glupo mi je da vam kazem sad fazon "jedite vi govna uzecu sve jedno" . Sto se tice ishrane jedem na dva tri sata kako kad , pojedem po pola kg ili1kg mesa na dan. Nekad uz obrok obicno pirinac dodajem da me drzi sitim , a dorucak su mi uglavnom 5, 6 belanca , pola litra jogurta i ovsene.
Neko me je pitao kako me radi karnitin i kreatin opet da ponovim ne verujem u suplemente da me "rade" mnogo i da sam zbog njih nesto vise napredovao , inace oko te kombinacije slusao sam kao da je kreatin za masu , a karnitin za definiciju i kao ne bih trebao zajedno da ih uzimam , po meni je glupo misliti da postoji suplement za def i masu.