Pozdrav svima. Moje ime je Dusan, imam 25 godina visina 191cm i trenutno kilaza 99kg-a. Kosarku sam trenirao preko 10 godina a staz u teretani mi je 5 godina, pritom 4.5 godine nisam imao pojma ni o ishrani ni o treningu, lozio sam se da dizem neke tezine, jeo po brzoj hrani, uvece uz igrice obavezno napolitanke i koka kola, ma jeo sam sta sam stigao +
IZBEGAVAO DA RADIM NOGE. Sva sreca da mi je jako brz metabolizam i da mi se nije toga mnogo lepilo. Citajuci forum na kome nisam puno pisao, ali sam citao puno, sto kaze Shaq "if you want to be a great player, you have to be a great listener"
promenio sam nacin treninga i ishrane iz korena. Pre 1.5 mesec krenuo sam program za masu, i poceo sam sa 95kg-a, cim sam izbacio junk iz ishrane pao sam na 93.5 i sada polako kilogrami idu na gore. Radicu je dok ne budem zadovoljan sa njom i ne popravim partije koje su mi bas u kanalu (noge, ruke i gornje grudi). Radim trening hipertrofije tj. trening "Giganti" koje je je General Pedja postavio na Youtube, samo sam malo improvizavo. Sto se ishrane tice ona je sledeca :
Obrok 1 : 6 belanca, 2 cela i Tuna u komadu, posle pola sata plazma 150g
Obrok 2 : 250g belog mesa, 150g pirinca
Obrok 3 : 250g belog mesa, 150g pirinca + Vitamin C i magnezijum
Trening
Obrok 4 : 150g belog mesa, 150g pirinca (nekad bude i 250g belog) + 80g badema
Obrok 5 : Ela sir 450g
Za suplementaciju nemam trenutno kes, s'obzirom da trosim oko 25k mesecno na hranu, kada budem imao uzecu whey, bcaa i glutamin i omega 3.
Sto se tice treninga :
Pon : Grudi
Uto : Ledja
Sreda : Ramena
Cet : pauza
Petak : Ruke
Subota : Noge
Nedelja : pauza
Evo par slicica...