Pozdrav ljudi
Evo ovako : Duze vec vreme treniram , malo kuci pa street workout , pa sam sad presao u teretanu . U dobroj sam formi i sto se tice izgleda moze se reci da sam zadovoljan . Visina 180cm tezina : 75 kg , otrpilike bf oko 10-12 % . Krenuo sam malo da gruvam u masu smanjio kardio na jednom sedmicno i krenuo po nekom programu koji je za masu iako tu glavnu rec vodi ishrana ..Pa zeleo sam da podeilim moju ishranu sa vama pa da vidim jel valja sta tu ....
Ujutru sve zavisi od predavanja ali recimo dorucak mi je uvek oko 9 . Kasika meda + 30gr belanceta u prahu sa 2dl mleka . Potom oko 12 h jedem u menzi , uvek gledam da uzmem piletinu + pire , ili neki grasak sa mesom , naravno 1-2 parceta hleba , neka salatica nista vise ...Oko 3 : 150gr belog mesa ... Kada treniram u 4h recimo traje mi trening do 5 pa potom u pola 6 veceram u menzi , opet gledajuci neku piletinu ili ribu da uzmem . Nekad kada ne mogu u 4 treniram oko pola 7 sat vremena posle vecere i onda u 8h poslednji obrok ponovo 30gr belanceta u prahu + 2 dl mleka i uz 150gr piletine...Naravno ovaj poslednji obrok vazi u oba slucaja sto se tice treninga .