Novembar 01, 2024, 10:22:13 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.332 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Carb backloading  (Pročitano 7018 puta)

Van mreže Milenadiao

• Lepotica
  • Heavyweight Member
Odg: Carb backloading
« Odgovor #15 poslato: Decembar 08, 2013, 10:25:47 pre podne »
Kolev je radio sa vladicom a ovaj mu je govorio sta da radi a nije izmisljao i probao vec radio stabtreba da se radi da bi bilo rezultata

A Vladica je morao prvo to da isproba da bi video da li radi, zar ne? Onda kada je uvideo da radi, onda dao svom takmičaru.

Ključna reč je i dalje isprobavati, a ja pritom ovime najviše mislim na ljude koji se ne žure, koji su se ovome posvetili na duži period i može im se da probaju par stvari da vide kako reaguju i da nađu načina da ovo sve najlakše uklope u svoj svakodnevni život.
« Poslednja izmena: Decembar 08, 2013, 10:29:58 pre podne Milenadiao »
suck it up, buttercup

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #16 poslato: Decembar 08, 2013, 10:39:58 pre podne »
Milena
Vladica jeste na sebi probao i onda preporucio,ali vladica nije eksperimentisao sa glupostima vec je probao na sebi ono sto je njemu receno i tako u krug
Nema to veze sa tim da li neko ima ili nema vremena
Evo npr ja imam sve vreme ovog sveta jer mi je ovo posao koji radim i volim i nikada ne bih gubio vreme na gluposti,ma koliko god da ga imam ;)
Ne vidim razlog zasto bi to neko a ko nema vremena i ko zeli da izgleda na nesto i gubio
Ponavljam,fotografije i ogledala su ono sto moze da ceka i vekovima,ali ako je ta slika u njima ista,onda treba da se zapita neke stvari
Konvencinalne metode su maksimalno pojednostavljenje,a trazenje i izmisljanje tople vode ili kako djukicin kaze "da izadje iz kutije" su izgovori za nedostatak samopuzdanja,karaktera itd-moje vidjenje;)

Van mreže Milenadiao

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #17 poslato: Decembar 08, 2013, 10:46:36 pre podne »
Milena
Vladica jeste na sebi probao i onda preporucio,ali vladica nije eksperimentisao sa glupostima vec je probao na sebi ono sto je njemu receno i tako u krug
Nema to veze sa tim da li neko ima ili nema vremena
Evo npr ja imam sve vreme ovog sveta jer mi je ovo posao koji radim i volim i nikada ne bih gubio vreme na gluposti,ma koliko god da ga imam ;)
Ne vidim razlog zasto bi to neko a ko nema vremena i ko zeli da izgleda na nesto i gubio
Ponavljam,fotografije i ogledala su ono sto moze da ceka i vekovima,ali ako je ta slika u njima ista,onda treba da se zapita neke stvari
Konvencinalne metode su maksimalno pojednostavljenje,a trazenje i izmisljanje tople vode ili kako djukicin kaze "da izadje iz kutije" su izgovori za nedostatak samopuzdanja,karaktera itd-moje vidjenje;)

Ali znači da ima ljudi koji rade nešto drugačije i koji su otkrili i koji se nisu - moje viđenje - bojali isprobavanja. :)
suck it up, buttercup

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #18 poslato: Decembar 08, 2013, 11:05:07 pre podne »
Hahahahahah
Ajde ok
Kako kazes:)

Van mreže BUKAS

• Iron team
  • IRON REPUBLIC GYM BEOGRAD - Despota Stefana 68c
« Odgovor #19 poslato: Decembar 08, 2013, 11:39:15 pre podne »
Isprobati nesto, sto ima smisla, a nije klasika low carb, keto, rotacije, sto da ne. Ovaj carb backloading ima smisla, samo da se u periodu guranja hidrata ne jede dzank. Daleko od toga da je fitanje makrosa nesto sto treba isprobavati, jer generalno nema smisla, al ako nekome odgovara neki drugi nacin ishrane od gore pomenutih, neka isproba (opet ponavljam da dzanku nema mesta i tim glupostima, ako ne pojedem 200kcal iz pirinca, nadomesticu iz pizze). Postoje proverene metode koje daju rezultate, i to stoji. Ako nekome ne odgovara nesto od toga, neka proba nesto novo.

Toliko se drzati pijan plota u ishrani, a sa druge strane zapostaviti neke druge stvari, je u neku ruku ludo.
Sto Milena kaze uklapanje u svakodnevan zivot i prilagodjavanje ishrane istom, a ne zivota ishrani.
« Poslednja izmena: Decembar 08, 2013, 11:42:27 pre podne BUKAS »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #20 poslato: Decembar 08, 2013, 11:44:43 pre podne »
Isprobati nesto, sto ima smisla, a nije klasika low carb, keto, rotacije, sto da ne. Ovaj carb backloading ima smisla, samo da se u periodu guranja hidrata ne jede dzank. Daleko od toga da je fitanje makrosa nesto sto treba isprobavati, jer generalno nema smisla, al ako nekome odgovara neki drugi nacin ishrane od gore pomenutih, neka isproba. Postoje proverene metode koje daju rezultate, i to stoji. Ako nekome ne odgovara nesto od toga, neka proba nesto novo.

Toliko se drzati pijan plota u ishrani, a sa druge strane zapostaviti neke druge stvari, je u neku ruku ludo.
Sto Milena kaze uklapanje u svakodnevan zivot i prilagodjavanje ishrane istom, a ne zivota ishrani.
imas primer neki?
Ili znas nekoga a da mu neke od opcija koje si naveo ne odgovaraju?
Najlakse je sesti i plakati kao p..a i optuzivati genetiku za nesto bla bla bla bla,a ne zapitati se zar sam ja zaista jedini kojemu ne deluje ono sto radi milionima?
Hahah
Zanimljivo,moram da priznam
A potanje za tebe
Sto onda ti.npr radis hemiju i treninge koje ti je neko drugi pokazao tj ne izmisljas vec pratis savete ljudi kojima verujes a ne izmisljas toplu vodu itd ;)

Van mreže BUKAS

• Iron team
« Odgovor #21 poslato: Decembar 08, 2013, 11:57:37 pre podne »
Niko nije rekao da ne radi, samo kazem ako nekome nesto ne odgovara, da prilagodi sebi. Ti koji govore da ne radi ili sta vec, nisu radili dijetu kako treba i tu nema price dalje. Kao i oni pilici, sto kazu, jedem kao lud, a dnevno pojede, burek i dva parceta pizze. Imam par likova, koji ne mogu da isprate rotacije svakodnevno, pa se presaltaju na low carb odmah ili rade nesto slicno kao ovaj backloading. I oni bi hteli da mogu da odrade rotacije, jer ih low carb odmah sasece psihicki, ali jednostavno ne mogu da isprate, pa odmah krenu sa low carbom.

Sto se treninga tice tu i treniram trenutno kako mi odgovara. Za takmicenje 2011. sam radio neki svoj program, koji se kod mene pokazao da deluje, kod nekih ljudi bas i ne. Sto se hemije tice, tu ne bih ulazio u pricu. Par ljudi zna skoro sve sta sam  i kako sam radio, i negde sam i pisao.
« Poslednja izmena: Decembar 08, 2013, 12:02:04 posle podne BUKAS »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #22 poslato: Decembar 08, 2013, 12:09:58 posle podne »
Niko nije rekao da ne radi, samo kazem ako nekome nesto ne odgovara, da prilagodi sebi. Ti koji govore da ne radi ili sta vec, nisu radili dijetu kako treba i tu nema price dalje. Kao i oni pilici, sto kazu, jedem kao lud, a dnevno pojede, burek i dva parceta pizze. Imam par likova, koji ne mogu da isprate rotacije svakodnevno, pa se presaltaju na low carb odmah ili rade nesto slicno kao ovaj backloading. I oni bi hteli da mogu da odrade rotacije, jer ih low carb odmah sasece psihicki, ali jednostavno ne mogu da isprate, pa odmah krenu sa low carbom.

Sto se treninga tice tu i treniram trenutno kako mi odgovara. Za takmicenje 2011. sam radio neki svoj program, koji se kod mene pokazao da deluje, kod nekih ljudi bas i ne. Sto se hemije tice, tu ne bih ulazio u pricu. Par ljudi zna skoro sve sta sam  i kako sam radio, i negde sam i pisao.
Ma nisam ni mislio da pises bilo sta,vec upravo sve ovo sto si rekao
Upravo tako
Na kraju se svodi da u stvari nekima ne odgovara biti konvencinalan iz razloga koji sam vec rekao
Odlican post i mislim da je sve receno

Van mreže Milenadiao

• Lepotica
  • Heavyweight Member
« Odgovor #23 poslato: Decembar 08, 2013, 12:13:08 posle podne »
Na kraju se svodi da u stvari nekima ne odgovara biti konvencinalan iz razloga koji sam vec rekao

Zato što misle da je taj konvencionalan način jedini i onda se tu hvataju za uši i igraju u krug umesto da prilagode.
suck it up, buttercup

Van mreže BUKAS

• Iron team
« Odgovor #24 poslato: Decembar 08, 2013, 12:23:23 posle podne »

Zato što misle da je taj konvencionalan način jedini i onda se tu hvataju za uši i igraju u krug umesto da prilagode.

Ovaj konvencionalan nacin nije jedini. Postoje i drugi nacini, tu nema price. Rotacije, low carb, keto, nije jedini nacin.

Ja sam proletos radio neku vrstu keto dijete ali sa uh u obroku nakon treninga. Poceo sam sa uh ujutru pa smanjio na uh posle treninga i bilo je ok. Doduse psihicki tesko. Vikednom sam se punio, i uglavnom je nedelja bila dzank dan.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #25 poslato: Decembar 08, 2013, 12:42:58 posle podne »

Ne
Nego iz razloga sto se.prave pametni ili nemaju muda da.pricu za koju se zna da valja dovedu i sprovedu do kraja,nego izmisljaju nacine i razloge da im radi ono sto im prija usima
Neznam koliko puta tteba da ponovim:@SLIKE ,OGLEDALO itd i onda se moze pricati o necemu

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #26 poslato: Decembar 08, 2013, 12:45:47 posle podne »

Ovaj konvencionalan nacin nije jedini. Postoje i drugi nacini, tu nema price. Rotacije, low carb, keto, nije jedini nacin.

Ja sam proletos radio neku vrstu keto dijete ali sa uh u obroku nakon treninga. Poceo sam sa uh ujutru pa smanjio na uh posle treninga i bilo je ok. Doduse psihicki tesko. Vikednom sam se punio, i uglavnom je nedelja bila dzank dan.

To sto si radio niti je novo niti bilo sta drugo
O tome i govorim
Prilagodio si sebi nesto poznato i konvencinalno,ali nisi izmisljao toplu vodu
Ako je iko u zivotu eksperemtisao onda sam to ja-ali sve zasnovano na dobro poznatom i u empiriji dokazanom

Van mreže milan0507

• Cruiserweight Member
« Odgovor #27 poslato: Decembar 08, 2013, 11:39:31 posle podne »
Vise sam mislio na dozvoljavanje dzanka u neke svrhe napretka kad sam rekao "da izmisljaju toplu vodu". I dalje cu verovati bilderima sa velikom misicnom masom na temu ishrane.
@exelol
mislim da je Mark rekao da je tako skinuo dosta kila. Sad, taj neki dzank u svrhu ishrane liftera i moze da prodje, ako skida kilazu.

Van mreže eXe

• Cruiserweight Member
    • eXe Gym - Novi Sad
« Odgovor #28 poslato: Decembar 09, 2013, 12:53:34 pre podne »
nisam ni ja nigde rekao da je junk dobar lol...

mozda jedino nekom ko ima 60kga a maintenence kalorije su mu 6k a to je mozda 0.005% ljudi :)
eXe GYM
Vase Stajica 27, Novi Sad

eXe GYM - YOUTUBE

Personalni treninzi
https://www.facebook.com/exegym