nije to potrbeno biceps i triceps 2 puta nedeljnokad radiš ledja izbaci triceps i kad radiš grudi izbaci biceps i onda radiš svaki mišić pojedinčno što je najbolje i to jednom nedeljno jer nema potrebe više
Hvala na odgovorima. Imam jos jedno pitanje,sta mislite o ovom programu i da li je dobar? Ponedeljak: grudiUtorak: ledjaSreda: biceps i tricepsCervrtak: ramePetak: rukeI da li je ovaj program za napredne ili za pocetnike?
Hvala na odgovorima. Imam jos jedno pitanje,sta mislite o ovom programu i da li je dobar? Ponedeljak: grudiUtorak: ledjaSreda: biceps i tricepsCervrtak: ramePetak: noge I da li je ovaj program za napredne ili za pocetnike?
Citat: Zoran1234 Decembar 02, 2013, 11:26:40 posle podneHvala na odgovorima. Imam jos jedno pitanje,sta mislite o ovom programu i da li je dobar? Ponedeljak: grudiUtorak: ledjaSreda: biceps i tricepsCervrtak: ramePetak: noge I da li je ovaj program za napredne ili za pocetnike? Za pocetnika moze da prodje, dok ne dodjes do super setova i trening zavrsis za 30 min i shvatis da ti je to malo i da ces vise vremena provesti u prevozu nego u teretani.Kombinuj particije koje ti najvise odgovaraju u zavisnosti od trenutnog raspolozenja ili guzve na spravama ili nekih drugih faktora.Moj priblizan raspored :ponedeljak: Grudi , tricepsutorak :ramena , biceps sreda: Ledja cetvrtak:pauzapetak : mrtvo ,grudi , triceps subota: pauza nedelja: mrtvo ,noge
dodjes do super setova i trening zavrsis za 30 min i shvatis da ti je to malo i da ces vise vremena provesti u prevozu nego u teretani.
Zato sam i otvorio ovu temu,jer nisam pocetnik,vezbam vec 7 meseca pa me zanima da li je takav program za pocetnike ili napredne?