Pozdrav...pre 10 dana mi je stigao dianabol i nakon toga sto sam se raspitao i iscitao malo ovde po forumu...odlucio sam se da ga ne uzimam...ali pre 2 dana pitao sam Gorana Ilica iz kragujevaca.. i on mi je rekao da ne ce biti nikakvih problema ako pocnem da ga uzimam ...Da je samo bitno da se hranim pravilno,unosim puno belancevina i da niti cu da navucem vodu,niti ce mi faliti dlaka sa glave....Moram biti iskren i reci da me je ovo bas ohrabrilo i jutros sam poceo sa uzimanjem...3*10mg ed....planiram da uzmem arimidex za dan,dva i da pijem .25 ed i za ptc clomid ......Sto se tice ishrane trudim se da imam oboroke sto cesce( crveno meso,belo meso tuna,uvek sa nekim komleksnim u.h.) a od suplementacije uzimam 2 merice whey posle treninga i 1 mericu kazeina pre spavanja...plus neke multivitaminerale(uz obrok 2 puta dnevno na dan).....znam da ce sada vrv. krenuti kritike ali imajte na umu da ne bih krenuo sa uzimanjem da mi je ovo rekao neki lik iz teretane koji pojma nema..ipak je u pitanju jedan od najboljih bb u srbiji pozdrav
Prodaje se i na saku?Pa zavisi kad je rok.
O gospode...Nece ti faliti, da, al problem je sta ces da dobijes, sta ces da zadrzis, hpta, bla bla. Iskreno ne cudim se, jer to i jeste znanje nasih "vrhunskih" bildera. Cast izuzecima.
uh, kakva uvreda za BB..za slavu i cast granda!
Evo, sagorevam visak kalorija citajuci pojedine postove
Citat: bojan lepojevic Decembar 02, 2013, 03:37:50 posle podneEvo, sagorevam visak kalorija citajuci pojedine postove nem"olose je za kortizolejsn