Citajuci tvoje postove dosao sam do jednog zakljucka.Tebi i tvojim drugarima su mnogo bitne tezine koje izbacujete,mozda cak i najbitnije od svega.Ti si se toliko opteretio tom tezinom ,i uhvatio se tih 130 kila kao pijan plota.Evo reci cu ti da je 130 kg zaista velika tezina.I sta sad? Zasto je to toliko bitno? Dok god budes imao te tripove tipa 130kg iz bendza i slicno,ne valja ti posao nista.Ja nikad u zivotu nisam pokusao da izbacim maksimalnu tezinu,jednostavno me to ne interesuje.Treba da vjezbas zbog svog zdravlja,zbog svog izgleda,zbog samopouzdanja koje stices pomocu rezultata tog treninga,a ne da bi izbacio 130kg.Na kraju krajeva,misic ne zna da broji,ne poznaje nikakve cifre i brojeve.Njemu nista ne znaci taj broj 130.Njemu treba da ga adekvatnim radom na treningu stimulises da pomocu kvalitetne ishrane koju ces mu kasnije priustiti,on pocne da raste.A tu stimulaciju mozes da odradis sa mnogo manjom tezinom od 130kg.Nisam nikakav strucnjak,rekreativno vjezbam upravo zbog ovih stvari koje sam gore naveo,ali ovo sto ti pisem je neko zdravo razmisljanje.Zaboravi te tripove zvane 130 KILA,to je los pristup ovom sportu zvanom bodybuilding.Moras mnogo zdravije da razmisljas,ali te u neku ruku kapiram,to su te godine.