Pre nego sto vam ispisem sta jedem,a uzecu jedan prosecan dan kada treniram,Pedja moram te pitati kako nije moguce kod pocetnika skidati mast i dobijati misicnu masu ? Ja sam ovde jos nov i ne znam mnogo stvari,kao i o dijeti i bulkovanju,ali sada cu se voditi cinjenicama.Moj drug Stefan sada ima 20 god a poceo je da trenira sa 18 u teretani,imao je stomak,i to bas onako visilo bre,imao je obraze i podbradak-onu ruznu mast ispod brade na vratu,debel noge itd.Posle 2 god treniranja u teretani,a vec duze vreme trenira i americki fudbal,on ima plocice-i to bas one prave plocice ne one kao sto imaju mrsavi(ima 85-93kg zavisi od vremena),ima prava ''krila'' na ledjima,veliku grudi,ruke,ramena i sve ostalo.Sto se ishrane tice samo je u sto vecoj meri izbacio junk i jeo malo vise mesa i to je to kaze mi on.A da li je koristio ''nesto'' nemojte ni da sumnjate,rekao bi mi jednostavno treniramo zajedno.Pedja to su cinjenice,pa mi ti sad objasni kako to nije moguce ?
E sad jedan dan ishrane:ustajem i odma dorucak ili ovsene sa mlekom i whey-em ili 5 jaja i 80-100g mladog sira.Posle nekih 2h sam u teretani i posle treninga pijem whey 1-2 merice zavisi koje misice radim tog dana.Kada dodjem kuci kuvam sebi 150g integralno pirinca(jednostavno mi je lepsi od belog) ,250-300g belog mesa i nekad ubacim brokoli unutra a nekad pravim salatu ali obavezno neka vlakna i vitamini.Od tada jednostavno moram da jedem na svaka 2h jer ako ne jedem na 2h postajem MNOGO gladan i onda sta god da pojedem nije dovoljno i samo bi neki junk da maknem,valjda tek upoznajem svoje telo i njegove reakcije pa sam i ovo spoznao.Pa tako posle 2h pojedem 5-6 jaja sa mladim sirom ili jogurtom.Malo kasnije napravim nesto sa whey-em,neki blend tipa 200g mleka 1 banana 1 merica whey-a jer moram neki secer da ubacim u sebe jednostavno mi telo tako trazi,i banana odradi posao a ukus ovog sejka je izvanredan ili pravim palacinku od whey-a i belanaca i 1-2 zasladjivaca ili isto sa bananom.I za veceru konzerva tunjevine u vodi sa jos 2-3 jaja kuvana i nekom salatom.