Vidim da je pomenut Ella sir, bas sam hteo da pitam, provalio sam taj sir pre nekih mesec dana u Maxi-ju. Ako je verovati deklaraciji 12% proteina, 0.5% MM, 1% UH tako da sam poceo da ga masovno konzumiram posebno kao obrok pred spavanje, jeste da varam sa vrlo malo pecenice pride(samo malo zbog ukusa i mlekom ali moja procena je da je opet to odlican izbor za nocni obrok. Hteo sam jos da pitam koje mleko i jogurt pijete posto sam ja bas ljubitelj a opet tesko nalazim neki sa malo MM, pitanje ne vazi za profije shvatam da za njih i nije savrsen izbor.E Pedjos, gde ima jaje za 3din jel popust u fazonu "da te ne bije Maler"(Maler velikim slovom) ili si se obavezao da ces da kupis milion komada .
najnovija vest..iprao sam se vratio iz grada...topica backa topola..belo pilece meso je snizeno na 212 dinsa. ...hehehheh..
Citat: pedjosnajnovija vest..iprao sam se vratio iz grada...topica backa topola..belo pilece meso je snizeno na 212 dinsa. ...hehehheh..a u dzabe , ja bio sad u maksiju cena belog mesa 350din. :roll:
Citat: MarkoniCitat: pedjosnajnovija vest..iprao sam se vratio iz grada...topica backa topola..belo pilece meso je snizeno na 212 dinsa. ...hehehheh..a u dzabe , ja bio sad u maksiju cena belog mesa 350din. :roll:jbg,miskovicu treba jos malo parica,gde da izgubi na ceni piletine
da li je sir ella posni sir i koliko kosta kilogram , drafter napisao 0,5mm 107din pa ne kontam sta je mislio ?
Citat: pedjosCitat: MladenCitat: pedjosja mesu uzimam u prodavnici topico iz b topolo..extra kvalitet i ewtra cene.....ribu klopam kod matijevica takodjer ili na pijaci onu zlatnu perlakonjsko kupujem u mesnici konjskog mesa u ns na futoskoj pijacijaja--hehehhehe..covek se obradjue najvice mojim pripremama...Pedja jel mogu cene za ovo sto uzimas? :wink: :wink: :wink: meso 300 dinsa sa kostimakonjsko 320-but :wink: :wink: :wink: :wink: jaja sam placao 3 dinsatunjevina.....50 dinsaLol, 3 dinara jaje, nije ni cudo sto mozes da jedes 50 belanaca dnevno
Citat: MladenCitat: pedjosja mesu uzimam u prodavnici topico iz b topolo..extra kvalitet i ewtra cene.....ribu klopam kod matijevica takodjer ili na pijaci onu zlatnu perlakonjsko kupujem u mesnici konjskog mesa u ns na futoskoj pijacijaja--hehehhehe..covek se obradjue najvice mojim pripremama...Pedja jel mogu cene za ovo sto uzimas? :wink: :wink: :wink: meso 300 dinsa sa kostimakonjsko 320-but :wink: :wink: :wink: :wink: jaja sam placao 3 dinsatunjevina.....50 dinsa
Citat: pedjosja mesu uzimam u prodavnici topico iz b topolo..extra kvalitet i ewtra cene.....ribu klopam kod matijevica takodjer ili na pijaci onu zlatnu perlakonjsko kupujem u mesnici konjskog mesa u ns na futoskoj pijacijaja--hehehhehe..covek se obradjue najvice mojim pripremama...Pedja jel mogu cene za ovo sto uzimas?
ja mesu uzimam u prodavnici topico iz b topolo..extra kvalitet i ewtra cene.....ribu klopam kod matijevica takodjer ili na pijaci onu zlatnu perlakonjsko kupujem u mesnici konjskog mesa u ns na futoskoj pijacijaja--hehehhehe..covek se obradjue najvice mojim pripremama...
Citat: MladenCitat: pedjosCitat: MladenCitat: pedjosja mesu uzimam u prodavnici topico iz b topolo..extra kvalitet i ewtra cene.....ribu klopam kod matijevica takodjer ili na pijaci onu zlatnu perlakonjsko kupujem u mesnici konjskog mesa u ns na futoskoj pijacijaja--hehehhehe..covek se obradjue najvice mojim pripremama...Pedja jel mogu cene za ovo sto uzimas? :wink: :wink: :wink: meso 300 dinsa sa kostimakonjsko 320-but :wink: :wink: :wink: :wink: jaja sam placao 3 dinsatunjevina.....50 dinsaLol, 3 dinara jaje, nije ni cudo sto mozes da jedes 50 belanaca dnevno Ja preferiram belance u prahu to ti je negde oko 900din kg.A cuo sam da je srazmera 1kg = 300 belanca.I ima svoje prednosti zato sto moze da se mesa sa necim drugim u shakeru.
to sto ti je drugar dao je bilo belanac u prahu koji se korsiti u pekarama i tvornicama konditorskih prozivoda....mnogi su se kleli u to belance ali kada je ustanovljeno u stvari da to nema bklage veze sa osnovnom funcijom tj sastojcima kokosijeg belanca stvar je zaboravljena..moze i dan danas da se nadje po oglasima kako neko prodaje tako nesto ali to je cisto bacanje para i muka isusova prilikom konzumiranja
Sad sam video. O tome nisam imao blage veze.Ali opet kako je moguce da ima drugaciji sastav.