Odakle meni sa 18 godina 2000 evra prijatelju?
Lako bi ja sa 2k ne bi ni pitao ovde..Ovako sam ja zamisljao,ono sto bi mogo da ostvarim:Sprava-(vratilo,propadanja,trbusnjaci),podesive bucice dve sa plocama od 2.5,5,10 kg...Benc klupa i olimpijska sipka za pocetak sa 100 kg tegova.Za sada imam spravu za trbusnjake,imam dvorucni teg za biceps,dzak,fokusere i full opremu sto se tice borilackih vestina(rukavice,zastite,bandazeri,fokuseri,vijace..).Kasnije bih dodao jos 50 kg tegova i neku sobnu biciklu.Mislim da bi mi to bilo ekstra da radim kuci
Iz vise razloga planiram da prestanem sa teretanom ali ne i sa treningom naravno.Prvo sledece godine trebam da upisem faks,pa moram da se posvetim tome,a dok odem do teretane odradim trening i vratim se treba mi 3 sata ako ne i vise..Drugo volim da radim sam,tj da treniram sam,imam mnogo bolju koncentraciju nekako..Ima tu jos razloga sitnih tipa ovih sto dodju samo da se slikaju po teretani,pa sve do onih koji jedu sarme i paprike i imaju takmicarske forme i dele savete-kako do takvog izgleda za samo 2 meseca( sa turboslankom na primer
xDD )..Ali nebitno