ok treniram vec 4 godine,ishranom i treningom sam postigao 15 kg za to vreme....radio sam razne kombinacije treninga tokom vremena ali vec zadnjih nekoliko meseci sastoji se iz 5 treninga nedeljno po jednu grupu misica (osim kad radim bic + tric )vikend se obavezno sastoji iz fizikalije .duzina trajanja treninga oko 40tak min intenzivnog rada bez zabusavanja s tim sto nekada znam i kuci da cepnem nekoliko sklekova i slicno...
ok ishrana-pretezno meso (svinja i koka) ,riba,voce povrce,uh i tako dalje da ne nabrajam...
skorije sam poceo da primenjujem i suplemente tipa protein i kreatin tako da zbirno tokom dana imam nekih 5-6 obroka...
planiram da odradim prvi ciklus i posto je prvi istovremeno i experimentalni (cisto da vidim kako organizam reaguje ,sta ocekivati itd) mislio sam da odradim oralne dianabol + andriol ....kasnije cu da razmisli kombinaciju sa injektivnim.ipak treba odnekud da se pocne zar ne.
trebao bi da traje nekih 4 nedelja (prve dve dbol nekikh 40mg ) zadnje 2-3 andriol nekih 240 mg...uz koriscenje provirona tokom ciklusa (jer odrzava estrogen na normali ).na kraju bih dodao tribulus i neku zastitu za jetru....
e da,molim da ozb podelite svoja misljenja ....podjebavanja i jao majko sta ti to treba komentari ne vrse nikakav posao