Ovo sam prekopirao sa drugog foruma,nadam se da ne smeta...
Pre svega da se zahvalim Pedji Petrovicu koji mi je pomogao oko ishrane,proteina koji sam kupio kod njega
http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=30314i svim ljudima na ovom forumu koji su bili kolegijalni i dali odlicne savete
Cao svima,23 god 173cm 74kg,ceo zivot sam trenirao fudbal,pa batalio,zavrsio fax,poceo da radim,pa se ugojio ko svinja,pa odlucio da sredim ishranu totalno,i da se bacim na ozbiljne treninge
,znam da nije ovo nista posebno,ali napredujem i ne stajem
,bice bolje naravno
Btw ovo je samo kontrast ,nikakve dorade naravno,inace bih lagao sebe
Nekad -paradjz-:
Sad -hamham- -buc-:
trenirao sam jedno 4-5 meseci samo na sipci (zgibovi,propadanja,sklekovi),u medjuvremenu sam shvatio da je mnogo bolje da se ubace tegovi(teretana),krenuo sam pre mesec dana u teretanu,ne dizem neke velike kilaze,opet mi se treninzi vise osnivaju na zgibovi ma sa kilazama,propadanje sa kilazama,naravno tu su treninzi sa tegovima za ramena,grudi,noge..
.Radim ovako : Pon-Grudi(tegovi) , utorak-noge(mix tegovi i bez), sreda-Ledja(uglavnom su to zgibovi sa kilazma,nekad bez,supersetovi,dropsetovi),Cetvrtak-Ramena sa tegovima,Petak-ruke,subota-uglavnom je to neki vid kardia ili noge sa kardiom, nedelja - restday
trenutno sam na rotacijama 200.150.100.0.125.75.0
100 gr ovsenih+whey(ili 4 belanaca dva cela,zavisi) , vitamin c (500mg),omega 3 (1000mg),oligovit
200gr belo meso+80 gr rice
200 gr oslica+salata
Trening>whey 1 i po merica
150gr b meso+100 gr pirinca
pola ella sira,1 omega 3
whey uglavnom pijem jednom dnevno posle treninga merica i po a ponekad i ujutru umesto jaja jednu mericu,naravno ubacim i kostunjavo voce,maslinovo ulje u salatu 2 kasike,junk uopste ne jedem od kad sam krenuo na dijetu,mogu reci da sam zadovoljan rezultatima,nikad u zivotu mi se nisu videli trbusnjaci tako da je ovo nesto novo za mene,znaci bitno mi je da budem pre svega zdrav pa onda jak! Cheesy,cilj mi je da se izrezem,kao npr fitness modeli,ne pregruvan,naravno tu je i posao tako da koliko mogu finansijski da izguram,nekas se desi jbg da nemam za neku namirnicu al kapiram da nisam jedini
,slobodne kritike